LED-vækstbelysning

Udvid din virksomhed med Philips LED-vækstbelysning

Det kan være svært med naturligt lys at give afgrøder det, de skal bruge, for at vokse og blomstre. Med Philips professionelle LED-vækstbelysning kan du kontrollere mange aspekter af afgrødevækst for at opnå bedre forretningsresultater. Uanset om du producerer grøntsager, frugter eller blomster – i et drivhus, en vertikalt gartneri eller en anden indendørs facilitet – tilbyder vi et udvalg af de bedste LED-vækstbelysninger til dine afgrøder. Vores gennemprøvede LED-vækstbelysning til havebrug kan hjælpe dig med at øge udbyttet, kvaliteten og konsistensen af dine afgrøder.

Led-vækstlamper til drivhus

Led-vækstlamper til drivhus

Drivhusgartnere verden over bruger Philips indendørs vækstlamper til at forbedre grøntsags-, frugt- og blomsterafgrøder. Uanset om du ønsker at forbedre formering, styrke unge planters vækst eller udbytte i en kommerciel skala, tilbyder Philips LED-vækstbelysning og GrowWise-lysstyringssystem til at forbedre resultaterne i enhver situation. Vores udvalg af LED-vækstbelysning til gartneri kan anvendes til drivhuse med standardbede, højtrådsopsætninger, hydroponiske systemer og meget mere.

LED-vækstbelysning til vertikalt landbrug

Led-vækstbelysning til vertikalt landbrug

Pionerer inden for vertikalt landbrug benytter Philips innovative LED-vækstbelysning til at dyrke en række afgrøder indendørs i klimakontrollerede faciliteter uden sollys. Disse faciliteter er ideelle til at forme unge planter, dyrke bladgrønt, urter og frugter samt hurtigt udvikle nye sorter af frø. Philips tilbyder en række professionelle løsninger til LED-vækstbelysning og GrowWise-lysstyringssystem til at hjælpe gartnerne med at opnå højere udbytte med mindre miljøpåvirkning og samtidigt styre afgrødernes egenskaber, såsom forbedret smag, næringsværdi og holdbarhed.

Produkter

Drag fordel af veldokumenterede resultater fra Philips lysopskrifter

Philips lysopskrifter fanger alle de belysningselementer, der styrer plantevæksten. De er resultatet af hundredvis af forsøg og projekter mellem Philips Horticulture Lighting, avlere og forskere for at undersøge, hvordan spektret for LED-vækstlys påvirker forskellige afgrøder og vækstfaser af planter. I dag tilbyder vi en bred vifte af LED-opskrifter til vækstlys, baseret på dokumenterede resultater for specifikke sorter, vækstfaser og dyrkningsopsætninger.

Hvad er en lysopskrift?

Udforsk vores udvalg inden for gartneri

Kontakt os

Kontakt en certificeret partner

Philips produkter sælges via et globalt netværk af certificerede partnere. Find partnere i dit område for at få flere oplysninger om Philips LED-vækstbelysning.

Kontakt Philips

Hvilken LED-vækstbelysning er bedst til din situation? Vi er her for at hjælpe dig. Indsend din anmodning via vores formular.

Interesseret?

Lær mere om LED-belysning til vertikalt landbrug ved at læse vores seneste artikler og casestudier.

Arrangementer

IPM- International plantemesse
Essen, 24.-27. januar

Fruit Logistica
Berlin, 8.-10. februar 

Indendørs Ag-Con
Las Vegas, 27.-28. februar

Blog

Hvordan man opbygger en vertikal farm
Her er et par vigtige erfaringer fra bylandbrugsekspert Roel Janssen om dyrkelse af et vellykket vertikalt gartneri.