StoreRefresh – gentænkning af detailhandlen med cirkulær belysning

Opfrisk din butik med minimale omkostninger

Opfrisk din butik med minimale omkostninger

En af grundene til, at shoppere foretrækker at købe i fysiske butikker, er, fordi de gerne vil røre ved og mærke varen. Når det kommer til millennials, vil 82 % af dem gå i butikkerne, så længe butikken er interaktiv og aktuel. For at holde sig på forkant er det vigtigt at opdatere dele af din butik med jævne mellemrum med meningsfulde ændringer med lav effekt – med fokus på at minimere forstyrrelser og holde omkostningerne nede.

I stedet for en fuldstændig renovering hvert 7. – 10. år har vi udviklet en cirkulær infrastruktur, der er fleksibel nok til at tillade forskellige konfigurationer og indstillinger i en butik. Med Philips Circular lighting kan du hurtigt give din butik et frisk pust og nemt skabe anderledes butiksoplevelser ved at bruge vores armaturer, der er klar til den cirkulære økonomi.

Fordelene omfatter fleksibilitet og bæredygtighed

Fordelene omfatter fleksibilitet og bæredygtighed
Opdateret

Sørg for, at din butik er i overensstemmelse med dit brandløfte, marketingstrategi og trends. Skab engagerende, inspirerende og fleksible områder, der nemt kan opdateres til en række aktiviteter, såsom sæsonbegivenheder eller kampagner.

Forbliv attraktiv

Sørg for, at din butik er interessant for både eksisterende og nye kunder, ved at opdatere dele af dit butikskoncept med jævne mellemrum. Der er ikke behov for at se på belysningsprojektets livscyklus for at træffe beslutning om ændringer.

Reducer omkostninger

Foretag mindre trinvise ændringer af konceptet, og tilpas belysningen ved hjælp af vores cirkulære infrastruktur. Opgradering og genbrug af dele af belysningsløsningen gør, at du kan foretage de mest effektive ændringer og samtidig minimere omkostninger og forstyrrelser i butikken.

Optimer dine ressourcer

Vi giver forhandlerne fleksibiliteten til hurtigt at tilpasse belysningen for at tilpasse den til ændringer i butikskonceptet og samtidig optimere den fulde potentielle levetid for belysningsinstallationen.

Maksimer ressourceeffektiviteten med belysning baseret på cirkulær økonomi

Maksimer ressourceeffektiviteten med belysning baseret på cirkulær økonomi

Vi forstår, at du ønsker at maksimere bæredygtigheden af din butik ved at skabe fleksible butikslokaler, der giver mulighed for nemme og hurtige opdateringer med minimale omkostninger. Vi har udviklet en bred vifte af armaturer, der er klar til en cirkulær økonomi, for at understøtte din virksomheds bæredygtighedsmål. Vores armaturer, der er klar til den cirkulære økonomi, er certificeret med en miljøproduktdeklaration (EPD). Dette dokument giver en omfattende beskrivelse af den miljømæssige ydelse af Circular Economy Ready-armaturet, og vurderingerne er valideret af en tredjeparts bæredygtighedskonsulent.

Servicemærke: Gør LED-vedligeholdelse nemmere og hurtigere

Da LED-armaturer kræver forskellige processer, har vi altid servicevenlighed i tankerne, når vi designer nye produkter. Servicetag er et QR-baseret identifikationssystem, der gør hvert armatur unikt identificerbart og giver information om vedligeholdelse, installation og reservedele. Ved at scanne QR-koderne på alle næste generations armaturer, som også kan bruges i Nordamerika, stænger og emballage, har du nem adgang til information om produktkonfigurationen, så du kan spare værdifuld tid og undgå fejl.

Få mere at vide om vores miljøvaredeklarationer (EPD)

Udforsk vores belysningssystemer

GreenWarehouse

Interact Retail

Butiksbelysning. Den er overalt. Tænk, hvis den kunne bidrage til at øge driftseffektiviteten yderligere, forbedre kundernes oplevelse og generere data til dybdegående analyser af handlen. Interact Retail, som fungerer via integreret LED-belysning, giver dig alt dette og mere til. Skab imponerende, fleksible butiksarealer, tilskynd til specifik adfærd hos de handlende gennem zoneopdeling og lagdelt belysning, og brug din butiksapp til at give de handlende tilbud på deres smartphone, baseret på, hvor de befinder sig. Skab den intelligente butik.

Casestudier

Schiphol Lufthavn

Schiphol Lufthavn vælger belysning baseret på cirkulær økonomi.

Vil du vide mere?

Kontakt vores lokale kontaktcenter, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler.