LED-belysning til vertikalt landbrug

Avlere og iværksættere udnytter Philips' innovative LED-belysning til vertikalt landbrug til at producere en række afgrøder på klimakontrollerede indendørs faciliteter til vertikalt landbrug. De er ideelle til at formere unge planter, dyrke grønne blade, urter og frugter og udvikle nye frøsorter. Philips tilbyder forskellig slags LED-belysning til vertikalt landbrug og GrowWise lysstyringssystemet, som kan hjælpe dig med at opnå højere udbytte på mindre plads og styre afgrødernes unikke egenskaber såsom forbedret smag, næringsværdi og holdbarhed.

LED-vækstlys til salat – højere udbytte og kompakte hoveder

LED-vækstlys til salat – højere udbytte og kompakte hoveder

Salat er den mest almindelige afgrøde, der dyrkes i et vertikalt landbrugsanlæg, så vi har arbejdet hårdt på at perfektionere LED-dyrkningslys til salat og bladgrøntsager. Uanset om du vil producere store hoveder af lysegrøn salat eller mere kompakte hoveder af de dybrøde sorter, kan vi rådgive dig om den bedste infrastruktur, lysopskrift og LED-vækstlys til salat. Vores fulde udvalg af løsninger er designet til at passe til dine afgrøder og forhold, og er baseret på vores lange erfaring med LED-belysningsteknologi til vertikalt landbrug, lysopskrifter og forskning på vores egen forskningsfacilitet for vertikal landbrugPhilips GreenPower LED-produktionsmodul er ideelt til flerlagsapplikationer.

LED-vækstlys til salat – højere udbytte og kompakte hoveder

LED-vækstlys til urter – til afgrøder, der skiller sig ud på deres marked

Forbrugere og kokke efterspørger i høj grad urter og mikrogrønt dyrket i et vertikalt landbrug på grund af deres enestående kvalitet og smag. Med LED-vækstlys til urter kan du dyrke et svimlende udvalg af sorter og styre andre egenskaber, såsom nitratkoncentrationer og C-vitaminindhold. Udforsk vores gennemprøvede lysopskrifter og søg på vores GrowWise-center for at finde ud af mere. Få de bedste resultater til lige præcis din situation med vores udvalg af LED-vækstlys til urter. Maksimer udbyttet for flerlagsapplikationer med Philips GreenPower LED-produktionsmodul.

Udnyt dokumenterede resultater fra Philips lysopskrifter

Philips lysopskrifter indfanger alle de belysningselementer, der styrer plantevæksten. De er resultatet af hundredvis af forsøg og projekter mellem Philips Horticulture Lighting, avlere og forskere for at undersøge, hvordan LED-vækstlysspektret påvirker forskellige afgrøder og vækstfaser for planter. I dag tilbyder vi en bred vifte af opskrifter til LED-vækstlys, baseret på dokumenterede resultater for specifikke sorter, vækstfaser og dyrkningsopsætninger. Fra vævskultur, formering og frøplanter til unge planter og fuldt udvoksede afgrøder.

Hvad er en lysopskrift?

Belysningsprodukter til vertikalt landbrug

GreenPower LED-produktionsmodul

Et belysningsmodul til vertikalt landbrug til dyrkning af urter og bladgrønt i flere lag. Indeholder den ideelle lysopskrift til højere udbytte, bedre kvalitet, højere succesrater for formering og produktion året rundt. En dynamisk version giver dig mulighed for individuelt at justere LED-farver og -lysstyrker.

GrowWise lysstyringssystem

Dette lysstyringssystem er en nem måde at skabe og køre skræddersyede lysopskrifter på for at opfylde behovene for specifikke afgrøder og forbedre kvalitet og produktivitet. Velegnet til brug med GreenPower LED-produktionsmodulet Dynamic. Softwaren kan styres fra en mobilenhed eller klimacomputer.

Blogge om vertikalt landbrug

Vil du kontrollere nitratniveauerne i bladgrønt?

Ved at dyrke bladgrøntsager under LED-vækstlys i et indendørs vertikalt vækstmiljø opdagede forskerne, at de kunne reducere eller øge nitratniveauet i planterne.

Rollen af sensorer og dataindsamling i et succesfuldt vertikalt landbrug

Sensorer og data spiller en central rolle i vertikalt landbrug, og de er klar til at transformere fremtiden for vertikalt landbrug. Det er alt sammen, fordi sensorer gør os i stand til at overvåge disse vækstbetingelser, genkende anomalier og identificere problemer så tidligt som muligt.

"Solfri, men sommersøde, jordbær giver en business case for vertikalt landbrug"

De seneste forsøg fra Philips GrowWise Center har givet sødere jordbær i et vertikalt landbrug, der ikke har noget dagslys.

Relaterede cases

Wim Peters Kwekerijen

Peters valgte at fordoble LED-belysningen med en ny hybrid belysningsinstallation, der kombinerer Philips GreenPower LED-mellembelysning med HPS.

Van Nature/Jami VOF

Find ud af, hvordan drivhusbelysning hjælper Van Nature med at dyrke tomater hele året rundt

Siberia B.V

Flytte indendørs for at levere fantastisk salat året rundt

Kontakt os

Kontakt en certificeret partner

Philips produkter sælges gennem et globalt netværk af certificerede partnere. Find en forhandler i din region for at modtage flere oplysninger om Philips LED-vækstbelysning.

Kontakt Philips

Hvilken LED-vækstbelysning passer til dit behov? Vi står klar til at hjælpe. Benyt vores formular til at indsende din anmodning.

Abonner på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret om Philips LED-vækstbelysning ved at abonnere på vores nyhedsbrev.

Bliv en del af vores team

Er du interesseret i at udvide din horisont og blive en del af vores team? Tag et kig på vores karriereside for mere information.

Interesseret?

Lær mere om LED-vækstbelysning ved at læse vores seneste artikler og casestudier.

Arrangementer

IPM- International plantemesse
Essen, 24.-27. januar

Fruit Logistica
Berlin, 8.-10. februar 

Indendørs Ag-Con
Las Vegas, 27.-28. februar

Blog

Hvordan man opbygger en vertikal farm
Her er et par vigtige erfaringer fra bylandbrugsekspert Roel Janssen om dyrkelse af et vellykket vertikalt gartneri.