Kedelig eller fascinerende?

En LED-lampe til enhver anvendelse

Det har aldrig været nemmere at skabe den perfekte atmosfære til ethvert rum og enhver lejlighed. Philips lighting introducerer en række dekorative LED-lamper, der kombinerer et meget stiliseret look med ubesværet funktionalitet. Med innovativ Philips ExpertColor teknologi, der er designet til at tilbyde enestående lyskvalitet og høj farvekonsistens, forvandler disse lamper stemningen i ethvert interiør. Philips DimTone lamper gør det muligt at dæmpe lysniveauerne til de varme nuancer af traditionelle lamper, hvilket ændrer stemningen fra funktionel belysning til en indbydende og hyggelig atmosfære.

Stilfuldt design

Philips dekorative LED-pærer tilbyder en designløsning til enhver stil. Fra industriel-chic til moderne slank – det har aldrig været nemmere at skabe den perfekte atmosfære.

Lyskvalitet

Perfekt CRI, fremragende farveensartethed fra lampe til lampe og flimmerfri, jævn dæmpning sikrer en usædvanlig behagelig synsoplevelse i ethvert miljø. 

Diverse portefølje

Fra hoteller og restauranter til detail- og mødelokaler – det brede udvalg af Philips dekorative LED-lamper tilbyder en belysningsløsning til enhver stil og funktion.

Skab den perfekte atmosfære til enhver lejlighed i ethvert rum med dekorative LED-lamper.

Vores første A-klasse LED-pære

Vores første A-klasse LED-pære

Den nye Philips A-klasse LED-pære er et sandt gennembrud på vej mod mere bæredygtig belysning med op til 60 % energibesparelse, 3,5 gange levetiden sammenlignet med LED-standardpærer og en tilbagebetalingstid på kun 5 måneder ved opgradering fra halogenpærer.

• Ultra energieffektiv med op til 210 lm/W

• Ultra lang levetid på 50.000 timer 

• Klasse A-energieffektivitetsklassificering i henhold til den nye europæiske energimærkningsforordning

LED-kategorier

Cases og værktøj

Cases og værktøj

Transformer- og lysdæmperkompatibilitet

Vores LED-spots og -lyskilder kan monteres direkte i eksisterende armaturer.

De arbejder med det bredeste udvalg af eksisterende transformere og lysdæmpere. Transformator- og lysdæmperlisterne opdateres løbende.

Cases og værktøj

Spot på ErP

Ecodesign dækker en række EU-forordninger, der har til formål at stimulere brugen af energieffektive løsninger (ErP = Energy-related Products). Ineffektive produkter er blevet gradvist forbudt som følge heraf. Samtidig hæves ydelseskravene til de mere energieffektive alternativer.

ExpertColor

Vores MASTER LEDspots med ExpertColor-teknologi er designet til at skabe den perfekte atmosfære til enhver oplevelse. Med ægte farverealisering kan de skabe en behagelig atmosfære eller en levende, lys og forfriskende atmosfære – alt efter hvad der passer bedst til din anvendelse. Begge med dyb farvemætning for en utrolig lysoplevelse.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig installatørens nyhedsbrev og hold dig opdateret om vores innovationer.

Find en distributør

Find din nærmeste distributør/partner.

Kontakt os

Har du spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte os.

Relaterede produkter

Installationshub

Al relevant information til installatører om energibesparende CoreLine LED-armaturer, eftermontering af LED-lamper og LED-lysrør og traditionel belysning.

LED-lysrør

Fra optimeret energieffektivitet til det højeste lysudbytte. Nu kan du finde de rigtige energieffektive lysrør med porteføljen af Philips LED-lysstofrør.