Topmoderne

Ægte professionelle vælger Philips CoreLine til alle projekter, hvor lyset virkelig gør en forskel

Smarte installatører siger aldrig "nej" til at spare tid og penge. Og med Philips CoreLine LED-armaturer bliver de aldrig nødt til det. Fordi Philips CoreLine tilbyder et komplet udvalg af LED-belysningsløsninger, der holder installationstiden nede på et minimum, samtidig med at du sparer mest mulig energi.

Innovativt

Derfor er CoreLine armaturer de første Interact Ready LED-armaturer, og de samarbejder problemfrit med den intuitive Interact Pro app og det tilhørende dashboard.

Easy-to-install

Det effektive design af CoreLine LED-armaturer gør det muligt at udskifte eksisterende lamper uden behov for dyre ændringer af ledningsføringen eller nye loftskonfigurationer.

Høj kvalitet

I kernen af CoreLines højkvalitetslys finder du LED-teknologien. Dens lange levetid gør, at du kan imødekomme enhver efterspørgsel og levere den bedste belysningsløsning.

Rigtige fagfolk stoler på Philips CoreLine

Uanset om en LED-belysningsløsning er ny eller gammel, kan den forvandle en bygnings udseende til noget ganske særligt og gøre den til et sted, hvor folk nyder deres daglige arbejde. Giv dine kunder et sandt wow-øjeblik med Philips CoreLine LED-armaturer – den komplette serie af førsteklasses LED-belysning, der er godt i gang med at sætte en ny standard i branchen. For når lyset er afgørende, tager man ingen chancer.

Hurtigere installation med den nye Philips CoreLine Waterproof

Den nye CoreLine Waterproof kan bruges som direkte erstatning for traditionelle vandtætte armaturer med lysstofrør på 18-58 W. Med sin nye, ekstra robuste konstruktion reduceres installationstiden takket være længere skydere og forbedrede låse, som giver lettere åbning og lukning. CoreLine Waterproof leveres med integreret trådløs forbindelse (Interact Ready).

Produktserier i denne serie

overview-content-image-connected-lighting

Forbundet belysning skabt til succes

Intelligent belysning betyder, at LED-lyskilder med integrerede sensorer er forbundet med anvendelsessoftware, hvilket åbner op for en helt ny verden af muligheder.

Uanset hvad din kundes belysningsbehov er, tilbyder Philips en bred produktserie af Interact Ready armaturer og lamper, der er skabt til maksimal ydelse, personlig tilpasning og design. Alle komponenter, inklusive trådløse sensorer og vægkontakter, er interoperable, kan opgraderes og er lavet til at give kunderne det lys, den komfort og den bekvemmelighed, deres virksomhed fortjener.

Cases og værktøj

CoreLine eksempel

CoreLine eksempel

Oplev den fantastiske CoreLine – tag en 360° interaktiv rundtur i bygningen, og se, hvordan CoreLine opfylder vigtige behov.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig installatørens nyhedsbrev, og hold dig opdateret om vores innovationer.

Find en distributør

Find din nærmeste distributør eller partner.

Kontakt os

Har du spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte os.

Relaterede produkter

Installationshub

Al relevant information til installatører om energibesparende CoreLine LED-armaturer, eftermontering af LED-lamper og LED-lysrør og traditionel belysning.

Ledinaire projektør − LED – ganske enkelt fantastisk

Ledinaire – nu kan du skifte til LED uden besvær eller unødvendige udgifter

LED-lyskilder

Philips LED-lamper – vores omfattende udvalg af LED-lamper bidrager til at levere lys af høj kvalitet til din glødepære og udskiftning af halogenspot.

Bosch

Se, hvordan Bosch bruger kontorbelysning til at skabe et produktivt arbejdsmiljø og spare energi.

Sonepar

Sonepar Connect i Reims, Frankrig, valgte Philips UV-C-desinfektionsarmaturer til øvre luftlag for at beskytte luften i deres rum mod bakterier og vira.