Philips LED-Lysrør

Lysrør du kan regne med

LED-rør, der er nemme at montere og har lang levetid

Vi har LED-lysrør til alle miljøer

Vi har lysrør med LED teknologi til enhver situation. Produktfamilierne MASTER LED-lysrør T8 og T5 giver dig og dine kunder over 50.000 timers brændetid og er beregnet til at blive anvendt der,  hvor høj ydeevne er et must.

Vores nye CorePro LED T8 Universal lysrør fungerer med alle typer forkoblinger, og gør det super let at opgradere dine lysrør.

Skift til LED i alle dine rum

LED PL-pærer er den ideelle løsning, når du vil opgradere og udskifte dine ældre pærer. Derudover fungerer LED PL-pærer godt til mange forskellige anvendelsesområder og miljøer. LED PL-produktfamilien består af CorePro LED PLC, PLL og vores seneste innovation, PLS. Disse LED PL-pærer passer direkte til dine eksisterende armaturer og giver samtidig store energibesparelser og holder mere end dobbelt så længe.

Kategorier inden for lysrør

Casestudier og værktøjer

Casestudier og værktøjer

Dine kunder har vidt forskellige krav til belysning. Uanset om de ønsker optimal energieffektivitet eller det bedste lysudbytte, er det vigtigste for dig, at det skal være nemt at finde det rigtige LED-rør hver gang.

Lister over kompatibilitet med forkoblinger

Vores InstantFit HF-rør kan monteres direkte i eksisterende armaturer. De fungerer sammen med et stort udvalg af eksisterende elektroniske forkoblinger. Listerne med kompatible forkoblinger opdateres jævnligt.

Find en distributør

Find en distributør eller partner tæt på dig.

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte os!

Lignende produkter og sider

Installatør

Installatørplatformen indeholder alt til dig, som er installatør af produkter og systemer fra Philips lighting. Support, manualer og informationer.

LED pærer

Philips LED pærer – vores sortiment af LED pærer giver dig høj kvalitetsbelysning. Erstat dine glødepærer og halogenpærer med LED belysning.