Kast lys over spillet

Gør dit sportssted mere konkurrencedygtigt

Med voksende urbanisering og en stillesiddende livsstil i byen bliver rekreative sportsfaciliteter vigtigere i byer overalt. Forbedring af oplevelsen for både atleter og tilskuere kan hjælpe med at bringe fællesskaber sammen og tilskynde folk til at være mere aktive. Vores energieffektive LED-belysning og fjernstyringssystemer sparer på energiomkostningerne, mens de forbedrer det sportslige miljø og minimerer lysforurening for den omgivende befolkning. Derudover kan din facilitet være IoT-aktiveret med tilsluttede armaturer, der hjælper dig med at udnytte styrken af intelligent teknologi ved hjælp af Interact Sports.

Optimer drift

Få fuld kontrol over belysningen, og sæt lys på, hvor og hvornår der er brug for det

Effektiviser vedligeholdelsesarbejdet ved hjælp af overvågning, der viser driftsforstyrrelser i hele faciliteten

Reducer energiforbruget med energieffektiv LED-belysning, planlægning og lysstyring

Større oplevelser

Øg komfort og trivsel med klar og ensartet LED-belysning

Giv bedre synlighed, sikkerhed og komfort for både sportsudøvere og tilskuere

Skab en unik atmosfære med fleksibel belysning, der passer til de forskellige aktiviteter 

Større bæredygtighed

Reducer CO2-udledningen, og støt op om miljøinitiativerne

Giv bedre muligheder for at dyrke sport ved hjælp af klar og energieffektiv LED-belysning

Begræns lysforurening med avancerede LED-projektører med styring af nulhældning og fuld styring af spildlys via gitre

Se mulighederne

Højeffektive belysningssystemer til udendørssport

Højeffektive belysningssystemer til indendørssport

Interact lysstyring til sportsområder

Oplev forbundet belysning

Interact Sports software til rekreativ sport fungerer sammen med vores tilsluttede armaturer, hvilket gør det nemt at administrere, overvåge og kontrollere forbundet belysning på tværs af dine sports- og træningsfaciliteter. 

Via det intuitive dashboard kan du forhåndsprogrammere de rette belysningsindstillinger og foretage tilpasninger med øjeblikkelig effekt.

Du har også adgang til værdifulde data, der sætter dig i stand til at identificere muligheder for at optimere dine faciliteters tidsplaner og drift for belysning

Lystjenester

Belysningstjenester administreres af Signify. Vi tager os af din belysning, så du kan passe din virksomhed. Find mere information om disse tjenester på vores hjemmeside.

Tjenesteydelser til erhvervslivet

Vi tilbyder skræddersyet support fra starten og kombinerer dine ambitioner med vores viden, så du kan få den bedste løsning, som skaber værdi til din virksomhed.

Levetidsbaserede services

Din virksomhed fortjener langtidsholdbar belysning.Vi medvirker til at bevare et velfungerende belysningssystem i længere tid og hjælper med alt lige fra at stoppe problemer før de opstår til hurtig fjernsupport.

Totalserviceaftaler

Vi skaber belysningsløsninger, som er tilpasset din virksomheds behov, i overensstemmelse med klare præstationsindikatorer.

UV-C desinfektionstjenester

UV-C lys er et kendt desinfektionsmiddel til luft, vand og overflader.For at sikre effektivitet og korrekt brug leverer vi UV-C-tjenester til projektdesign, planlægning, installation, drift og vedligeholdelse.

Casestudier

Wodny Waterpark

For Wodny Water Park i Polen har komforten og sikkerheden for besøgende gæster den højeste prioritet, dette er især tilfældet under coronaviruspandemien.

Veenendaal-svømmehaller

Se, hvordan Philips LED-belysningsinstallation ved Veenendaal klorinerede svømmebassiner reducerer forstyrrelser og forbedrer sikkerheden.

Bourne Hill Stables og UV-C-desinfektion

Lær, hvordan Philips UV-C-desinfektionsbelysning hjælper med at beskytte og holde hestesportens stjerner sunde i Bourne Hill Stables.

Produkthøjdepunkter

Vil du vide mere?

Kontakt vores lokale kontaktcenter for at få svar på spørgsmål og forespørgsler

Få mere at vide om vores produkter