Stagnation eller innovation?

Belysning er vejen til en lysere arbejdsplads

Mennesker. Din virksomhed afhænger af dem. Din belysning kan inspirere dem til at være mere produktive og føle sig bedre tilpas på arbejdet.

Forbundet belysning betyder, at LED-belysning med integrerede sensorer er forbundet til anvendelsessoftware, hvilket åbner op for helt nye muligheder. Den har allerede markeret sig i større virksomheder, men nu er den også tilgængelig for små og mellemstore virksomheder med op til 200 lyspunkter.

Det nye Interact Pro system er den omkostningseffektive og trådløse løsning til hvert eneste trin i din SMV-kundes rejse inden for intelligent belysning. Den inkluderer tre niveauer, der hver især giver den bedste løsning til din kundes aktuelle behov – og er også fuldt skalerbar, så den ganske enkelt kan opgraderes fra intelligent belysning til superintelligent belysning, når forretningskravene ændrer sig.

Philips 2018 Interact – installatør, slutbruger, kontor

Intelligent belysning starter med Interact Pro

Interact Pro systemet er nemt at installere uden behov for separate antenner, radiobokse eller signalkabler. Få hurtig opsætning med den intuitive Interact Pro app, og grib chancen for at blive din kundes betroede rådgiver gennem en effektiv service efter installation, der er muliggjort af uvurderlige data fra Interact Pro dashboardet.

Uanset hvad du har brug for: så er Interact Ready det bedste valg

Rigtige professionelle nøjes ikke med at kigge - de finder det de skal bruge

Forskellige belysningsprojekter kræver forskellige belysningsløsninger og kan have forskellige prisniveauer. Philips produktvælger- og TCO-værktøj hjælper dig med at finde den helt rigtige LED-belysning, der passer til dine kunders planer og budget. Tag et kig!

Håbløst eller trådløst?

Klar, parat, installeret. Så nemt er det med vores tilsluttede løsninger.

Super langsom eller superstjerne?

Direkte og problemfri udskiftning af traditionel belysning – uden kompatibilitetsproblemer.

Ingen steder eller overalt?

Vi tilbyder Interact Ready lamper og armaturer til forskellige anvendelser. Uanset hvor du arbejder, så virker det.

Tilbageskuende eller fremsynet?

Alle vores Interact Ready armaturer fungerer problemfrit sammen med Interact Pro dashboardet og -appen.

Bliv en belysningsekspert

Signify Lighting Academy er en læringsplatform, der tilbyder alle relevante uddannelsesressourcer, hovedsagelig i form af vurderingstests (certifikatuddelinger). Se vores udbud af kurser, der hjælper dig med at blive en certificeret installatør inden for intelligent belysning.

Kommerciel oplæring

Denne linje fokuserer på funktioner og fordele ved individuelle og gateway-tilsluttede versioner. Hvis du ønsker at beskæftige dig nærmere med Internet of Things (IOT), skal du kontakte din Signify-repræsentant for at få adgang til den udvidede kursusversion.

Teknisk oplæring

På dette kursus lærer du i detaljer, hvordan du kommer i gang med appen, og hvordan du anvender de forskellige funktioner på grundlæggende og avancerede niveauer.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig installatørens nyhedsbrev og hold dig opdateret om vores innovationer.

Find en distributør

Find din nærmeste distributør/partner.

Kontakt os

Har du spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte os.

Klar eller ej?

Professionelle montører øger deres indtjening med Philips intelligent belysning, der fungerer med Interact Pro dashboard og app