GreenPower LED-produkter til gartneri

Udforsk vores anvendelsesområder og GreenPower-produkter

Vi har produkter til alle dine gartneribehov. Udforsk de forskellige anvendelsesområder for gartnerier og Philips GreenPower LED-produkter, du kan bruge til dem.

Grøntsager og frugter

Grøntsager, bladgrøntsager, urter og blød frugt på ophængte wires.

Finjusterede lysopskrifter giver det spektrum og den intensitet, som afgrøden har brug for, uden at tilføje ekstra varme. Det giver dig mere kontrol over drivhusklimaet, så du kan producere året rundt.

Blomsteravl i gartneri

Afskårne blomster, potteplanter, bedplanter og stauder.

Med den rigtige lysopskrift har du fuldstændig vegetativ og reproduktiv kontrol over dine planter. Oven i dette gør LED-belysning det nemt at styre varmeniveauet.

Bylandbrug

Bladgrøntsager og moden frugt uden dagslys

Dyrkning af afgrøder i små indendørs områder; LED-lys gør drømmen mulig ved at give det optimale lysspektrum til dyrkning indendørs ved at bruge flere lag, som gør det muligt at maksimere produktionen.

Medicinsk cannabis

Forudsigelig kvalitet med styrede forbindelser

Dyrkning af cannabis med brug af LED vil generere højere udbytte pr. kvadratmeter sammenlignet med dyrkning med andre lyskilder.

Kontakt os

Kontakt en certificeret partner

Philips produkter sælges via et globalt netværk af certificerede partnere. Find partnere i dit område for at få flere oplysninger om Philips LED-vækstbelysning.

Kontakt Philips

Hvilken LED-vækstbelysning er bedst til din situation? Vi er her for at hjælpe dig. Indsend din anmodning via vores formular.

Interesseret?

Lær mere om LED-vækstbelysning ved at læse vores seneste artikler og casestudier.