Genopfind din gæsteoplevelse

Produkthøjdepunkter

Et mindeværdigt ophold

Det at skabe en unik og mindeværdig oplevelse for hver enkelt gæst er nøglen til at sikre kundeloyaliteten. Samtidig er fokus på omkostninger og bæredygtige løsninger vigtigt i forhold til din bundlinje. Med fleksibel Philips LED-belysning kan du byde velkommen, vejlede og underholde alle gæster, der går gennem din dør – alt imens du sparer på energi- og driftsomkostninger. Et smukt lysdesign vil gøre dit hotel til en destination, folk vil huske. Sørg desuden for, at din bygning er IoT-kompatibel med Interact Hospitality softwaren i kombination med vores tilsluttede armaturer, så du kan udnytte mulighederne i den intelligente teknologi.

Reducer omkostninger

Reducer energiforbruget ved hjælp af LED-belysning, og opnå yderligere besparelser med lysstyringssystemer

Opnå energibesparelser ved hjælp af optimal udnyttelse af dagslyset

Sluk automatisk belysningen i områder, der ikke er i brug

Forbedr gæstens oplevelse

Design indbydende og inspirerende rum overalt på hotellet

Forvandl dit hotel med dynamisk belysning til særlige lejligheder

Skab forskellige stemninger for at få forskellige rum med tilpassede lyskonfigurationer

Lev op til målene om bæredygtighed

Lev op til mål om bæredygtighed ved at bruge LED-belysningsløsninger

Reducer CO2-udledningen med produkter, der er klar til den cirkulære økonomi

Tilpas nemt rummet for at få øget omsætning

Se mulighederne

Skab en magisk effekt med en kombination af farver, bevægelse og struktur

Opdag arkitektonisk belysning

Opdag arkitektonisk belysning

Forbedr designet af dine rum, og skab visuelle oplevelser i centrale rum ved at kombinere Philips belysningsarmaturer med arkitektonisk belysning fra Modular Lighting Instruments. 

Interact Hospitalitys stemningsskabende lysscener på hotelværelset

Oplev forbundet belysning

Interact Hospitality giver operationel gennemsigtighed i realtid på tværs af din ejendom, hvilket gør det muligt for dig at levere forbedrede gæsteoplevelser, mens du øger personaleeffektiviteten og sparer på energien. Vores tilsluttede LED-belysning arbejder sammen med Interact Hospitality om at levere energieffektive, stemningsfremmende lysscener fra lobbyen, restauranter og balsalen til værelserne. Interact Hospitality softwaren integreres med andre systemer såsom HVAC og PMS, hvilket giver realtidssynlighed i ét intuitivt Interact dashboard, så du kan strømline driften og forbedre servicen over for gæsterne.

Lystjenester

Belysningstjenesterne administreres af Signify. Vi tager os af din belysning, så du kan koncentrere dig om din forretning. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige tjenester på vores websted.

Tjenesteydelser til erhvervslivet

Vi tilbyder skræddersyet support fra starten og kombinerer dine ambitioner med vores viden, så du kan få den bedste løsning, som skaber værdi til din virksomhed.

Produktlivscyklus tjenesteydelser

Vi medvirker til at bevare et velfungerende belysningssystem i længere tid og hjælper med alt lige fra at stoppe problemer før de opstår til hurtig fjernsupport.

Totalserviceaftaler

Vi skaber belysningsløsninger, som er tilpasset din virksomheds behov, i overensstemmelse med klare præstationsindikatorer.

Vil du vide mere?

Kontakt vores lokale kontaktcenter for at få svar på spørgsmål og forespørgsler.