Lyse idéer med hensyn til supermarkedsbelysning

Er du klar til fremtidens butik

82 % af millennials foretrækker stadig at shoppe i den fysiske butik, hvis oplevelsen er sjov, interaktiv og aktuel. Selv i denne stadig mere digitale verden, ønsker shoppere stadig at se, røre ved og endda lugte produkter i den virkelige verden. Udfordringen for detailhandlere er at give kunderne en oplevelse, der ikke kan matches online. Din butiks udseende, inklusive belysning, har stor indflydelse på, hvordan kunderne føler for dit brand. Philips LED-belysning holder gangene lyse, og maden ser frisk ud, mens kontroller og planlægning kan hjælpe med at reducere energiomkostningerne og forbedre driftseffektiviteten. Derudover kan du sikre dig, at din bygning er IoT-aktiveret ved at bruge vores tilsluttede armaturer i kombination med Interact Retail, så du kan udnytte kraften i intelligent teknologi.

Større oplevelser

Gør din butik mere indbydende for både kunder og ansatte

Skab en positiv shoppingoplevelse med uovertruffen lyskvalitet, der er behagelig for øjnene

Giv din butik et nyt udseende med vores armaturer, der kan tilpasses

Hold dine fødevarer friske

Brug vores LED-lysopskrifter til at holde dine fødevarer friske, og få dem til at se indbydende ud

Forlæng holdbarheden, og reducer spild med LED-lysopskrifter til friske fødevarer

Vælg mellem vores store udvalg af armaturer med disse lysopskrifter

Større bæredygtighed

Opnå en energibesparelse på 40 % med LED og yderligere 20 % ved at tilføje et lysstyringssystem

Få din belysning fremtidssikret med vores belysningssortiment, der er klar til den cirkulære økonomi

Vær moderne og opfyld samtidig dine bæredygtighedsmålmed vores 3D-printede armaturer, der kan tilpasses lige netop dine ønsker og behov

Se mulighederne

Gentænk detailhandlen med belysning baseret på cirkulær økonomi

Indbydende varer og mindre spild

Det ultimative inden for fleksibilitet og ydelse i detailhandlen

Uovertruffen fleksibilitet og lyskvalitet til fremtidens butik

Godt oplyst detailfacade

Oplev forbundet belysning

Butiksbelysning. Den er overalt. Tænk, hvis den kunne bidrage til at øge driftseffektiviteten yderligere, forbedre kundernes oplevelse og generere data til dybdegående analyser af handlen. Interact Retail, i kombination med vores forbundne belysning, giver dig alt dette og mere til. Skab imponerende, fleksible butiksarealer, tilskynd til specifik adfærd hos de handlende gennem zoneopdeling og lagdelt belysning, og brug din butiksapp til at give de handlende tilbud på deres smartphone, baseret på, hvor de befinder sig. Skab den intelligente butik.

Lystjenester

Belysningstjenester administreres af Signify. Vi tager os af din belysning, så du kan passe din virksomhed. Find mere information om disse tjenester på vores hjemmeside.

Tjenesteydelser til erhvervslivet

Vi tilbyder skræddersyet support fra starten og kombinerer dine ambitioner med vores viden, så du kan få den bedste løsning, som skaber værdi til din virksomhed.

Levetidsbaserede services

Din virksomhed fortjener langtidsholdbar belysning.Vi medvirker til at bevare et velfungerende belysningssystem i længere tid og hjælper med alt lige fra at stoppe problemer før de opstår til hurtig fjernsupport.

Totalserviceaftaler

Vi skaber belysningsløsninger, som er tilpasset din virksomheds behov, i overensstemmelse med klare præstationsindikatorer.

UV-C desinfektionstjenester

UV-C lys er et kendt desinfektionsmiddel til luft, vand og overflader.For at sikre effektivitet og korrekt brug leverer vi UV-C-tjenester til projektdesign, planlægning, installation, drift og vedligeholdelse.

Produkthøjdepunkter

Vil du vide mere?

Kontakt vores lokale kontaktcenter for at få svar på spørgsmål og forespørgsler.

Downloads