Opfylde dine behov for specialbelysning

Specialbelysning

Lys kan gøre en forskel i din verden – det er derfor, vi altid udvikler produkter, der hjælper dig med at arbejde og leve bedre.

Vores innovative specialbelysningssystemer kan være en hjælp i din hverdag på adskillige måder, inklusive mange, som du ikke ville have troet var mulige.

Den specielle belysningsserie omfatter lamper designet til tre specifikke segmenter: underholdning, UV-rensning og sundhed og industri. Hver lampe er udviklet i tæt samarbejde med OEM-partnere for at imødekomme dine behov på den mest effektive og effektive måde.

Underholdning

Gør dig klar til at imponere og glæde tilskuere. Vores banebrydende belysning er designet til at opfylde de høje krav til moderne underholdning. Det betyder, at kunstnere ser bedre ud, lysdesignere kan producere spektakulære effekter, og installatører kan udføre deres arbejde hurtigt og nemt. Og frem for alt betyder den høje holdbarhed af vores lamper, at de altid vil klare den til tæppefald.

Nogle af vores mest populære underholdningsinnovationer er:

  • MSR Gold: gyldne lampehætter muliggør højere temperaturer
  • MSD og MSR Platinum: høj spredningsintensitet og en meget smal spredning
  • MSR Gold FastFit: innovativ lampesokkel, som muliggør hurtig lampeudskiftning
  • MSR Gold MIniFastFit: mindre lamper for at muliggøre mindre armaturer

Føj nogle af disse topmoderne lamper til dit repertoire, og giv dit publikum en aften, de vil huske.

UV-C-desinfektion

Bakterier og vira, der forårsager almindelige infektioner, kan leve i vand og luft, såvel som på overflader – også efter normal rengøring. Philips UV-C-lampesystemer har magten til at neutralisere disse skadelige mikroorganismer.

Vores UV-C lamper desinficerer overflader og genstande i en lang række forskellige omgivelser. Disse omfatter hospitaler, skoler, kontorer, fabrikker, detailforretninger og fødevare- og drikkevareindustrien samt transportformer som fly, busser og tog.

Philips UV-C-lamper bruges også til at desinficere luft i et rum og holde HVAC-systemer rene. De arbejder i systemer i øvre luftlag, der desinficerer gennemstrømning, åbne UV-C-systemer eller robotter, der desinficerer rum og steder natten over, eller mens lokaler ikke bliver brugt, samt i klimaanlæg.

Til vandrensning kan Philips UV-C-lamper anvendes til drikke- og spildevandsbehandling ved anvendelser inden for bolig, industri og den kommunale sektor. De kan også bruges til at desinficere vand i svømmebassiner, jacuzzier og fiskedamme.

Oprensning gennem PCO (Photocatalytic Oxidation)

PCO er processen med at ødelægge organiske stoffer ved oxidation. Teknologien er velegnet til at fjerne forurenende stoffer med lav koncentration (ppb-niveau) fra vand, luft og overflader.

Insektfælde

Hvert år udgør insekter, skadedyr og fluer en stor trussel mod fødevare- og drikkevareindustrien. En af de mest effektive måder at eliminere problemet på er ved at tiltrække dem til en elektronisk fluemorder. Men kraften i den tiltrækning er hovedsageligt defineret af lamperne inde i fluedræberen, og det er vigtigt at indse, at ikke alle lamper er ens.

Forskellige UV-B anvendelser

Philips tilbyder yderst pålidelige TL(T12), PL-S & PL-L smalbånds- og bredbånds UV-B-lamper, der er velegnede til forskellige anvendelsesområder såsom fototerapi, landbrug, helbredelse og trivsel.

Videnskab og industri

Som en førende belysningsvirksomhed i mere end 120 år har vi uovertruffen ekspertise inden for speciallamper til videnskabs- og industrianvendelser. Tag for eksempel vores meget brede udvalg af halogener. Deres forvrængningsfri kvartspære, præcise filamentpositionering og farvegengivelsesindeks på 100 gør dem perfekte til missionskritiske systemer. Og så er der vores Flexo print TL /R lamper, som har en indvendig reflektor og producerer det ideelle UVA-spektrum til optimale flexografiske hærdningsresultater.

Gennem årene har vi fundet ud af, at professionelle slutbrugere søger efter lamper med en høj ydelse, de kan stole på, hvilket giver dem stor værdi for pengene. Det er præcis, hvad vi tilbyder – så du kan give dine kunder lige det, de har brug for. Få mere at vide om vores sortiment og deres specifikationer på de næste sider.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Kontakt os

Kontakt venligst salgskontoret i nærheden af dig for at få mere information om Special Lighting lamper.