Optimal kontorbelysning til gavn for produktiviteten

Produkthøjdepunkter

Gør kontoret til et inspirerende sted at arbejde

Foren en menneskelig tilgang og avanceret teknologi for at skabe et effektivt og effektivt kontorlokale. Tiltræk og fasthold de bedste talenter med bæredygtige løsninger, der positivt påvirker dine medarbejderes følelser, adfærd og præstationer. Derudover kan du sikre dig, at din bygning er IoT-aktiveret ved at bruge vores tilsluttede armaturer i kombination med Interact Office, der hjælper dig med at udnytte styrken i intelligent teknologi.

Optimer drift

Spar op til 80 % af energiforbruget ved at skifte til en LED-baseret lysstyringssystem

Administrer og tilpas dig brugerens foranderlige behov ved hjælp af fleksibel belysning, der kan opgraderes

Udnyt et omfattende udvalg af armaturformfaktorer til forskellige rum

Forbedret ydelse

Tilbyd visuel og følelsesmæssigt komfort ved hjælp af belysningsscener og personlige lysopskrifter

Skab et sundt og inspirerende arbejdsmiljø med naturlig lysfordeling

Øg medarbejdernes produktivitet ved hjælp af LED-belysning, der er visuelt behageligt og velegnet til en specifik opgave

Styrk engagementet og trivslen

Styrk trivslen ved hjælp af fordelene ved naturligt lys

Tiltræk og fasthold dygtige medarbejdere i kraft af et sundt arbejdsmiljø, der tilbyder teknologi med mennesket i centrum

Understøt døgnrytmen med dynamisk hvidt lys, der kan indstilles, og som leverer det rette lys på det rette tidspunkt

Se mulighederne

Få den optimale belysningsløsning med sensorer og trådløs lysstyring

Vis dine sande farver

Facade af kontorbygningen The Edge i Amsterdam

Oplev forbundet belysning

Hjælp medarbejderne med at yde deres bedste, og minimer spildtiden med Interact Office softwaren og systemarkitekturen, der hjælper medarbejderne med at finde ledige mødelokaler eller arbejdsstationer, og giv dem mulighed for selv at tilpasse belysningen. Udnyt indsigten i tilstedeværelsesoplysninger til at få overblik over, hvor og hvordan medarbejderne foretrækker at arbejde – det kan kaste nyt lys over mulige energi- og pladsbesparelser og effektivitetsforbedringer. Det eneste, du skal gøre, er at installere den forbundne LED-belysning fra Philips med indbyggede IoT-sensorer og bruge Interact Office softwaren og indsigten til at øge bygningens energieffektivitet og optimere pladsbrugen for at skabe en bæredygtig, intelligent arbejdsplads.

Sundhed og trivsel på arbejdspladsen

Vi er blevet indendørs generationen. I gennemsnit bruger vi mere end 90 % af vores tid indendørs, med 36 % af tiden på arbejdspladsen. Men jo mere tid, vi bruger indendørs, jo mindre udsættes vi for lysets gavnlige virkninger. Som en konsekvens får vi ikke nok næring fra naturligt dagslys til at hjælpe os.

Vil du vide mere om lysets biologiske effekter? Vi har udviklet en hvidbog, hvor du kan lære om, at lyset har en visuel påvirkning (ser godt), en følelsesmæssig påvirkning (føler dig godt tilpas) og en biologisk påvirkning (performer godt).

Øg trivslen på kontoret ved at anvende melanopisk belysning

Øg trivslen på kontoret ved at anvende melanopisk belysning

Melanopisk lys er den del af biologisk lys, som spiller en stor rolle i at synkronisere det indre kropsur i overensstemmelse med ikke-visuelle effekter af lys. Når du designer melanopisk belysning korrekt i din bygning, giver det fordelene ved naturligt dagslys indendørs, hvilket forbedrer visuel komfort, trivsel og ydelse. Lær mere om, hvordan du øger trivslen på kontoret ved at anvende melanopisk belysning, i vores seneste brochure om melanopisk lys.

Kontordesignet ændrer sig hurtigt. Funktionelle arbejdspladser viger for engagerende og inspirerende miljøer, hvor menneskers sundhed og trivsel prioriteres og understøttes. Og det forbedrer ikke kun humøret, søvnmønstret og ydelsen for alle på arbejdspladsen; det tiltrækker talenter og fastholder også højt værdifulde medarbejdere.

Facade af kontorbygningen The Edge i Amsterdam

Betydningen af belysning i WELL Building Certification

Det International WELL Building Institute (IWBI) lancerede WELL Building Standard, et globalt klassificeringssystem, der er designet til at forbedre sundhed og trivsel på arbejdspladsen, i 2014. v2 blev introduceret i 2020 og konsoliderede alle tidligere variationer og v2-pilot til én WELL for alle projekttyper. WELL v2 reagerer på ny evidens og ændrede folkesundhedsproblemer og opdateres hvert kvartal. Læs brochuren WELL Building Certification for at lære mere om, hvordan du scorer pointtotaler til højere certificeringsniveauer.

Lystjenester

Belysningstjenesterne administreres af Signify. Vi tager os af din belysning, så du kan koncentrere dig om din forretning. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige tjenester på vores websted.

Tjenesteydelser til erhvervslivet

Vi tilbyder skræddersyet support fra starten og kombinerer dine ambitioner med vores viden, så du kan få den bedste løsning, som skaber værdi til din virksomhed.

Produktlivscyklus tjenesteydelser

Vi medvirker til at bevare et velfungerende belysningssystem i længere tid og hjælper med alt lige fra at stoppe problemer før de opstår til hurtig fjernsupport.

Totalserviceaftaler

Vi skaber belysningsløsninger, som er tilpasset din virksomheds behov, i overensstemmelse med klare præstationsindikatorer.

Casestudier

En sikker tilbagevenden til kontoret for Forte Partners

I forbindelse med den seneste pandemi valgte Forte Partners UV-C-desinfektionsbelysning med det formål at gøre det trygt for deres lejere at vende tilbage til et sikkert kontor.

Philips UV-C til øvre luftlag

Mašinoprojekt Kopring ad, en byggevirksomhed, fra Beograd, Serbien, har valgt Philips UV-C-luftdesinfektion til øvre luftlag i deres mødelokale

Sonepar

Sonepar Connect i Reims, Frankrig, valgte Philips UV-C-desinfektionsarmaturer til øvre luftlag for at beskytte luften i deres rum mod bakterier og vira.

Vil du vide mere?

Kontakt vores lokale kontaktcenter for at få svar på spørgsmål og forespørgsler.

Downloads