LED-belysning til drivhuse

Drivhusavlere over hele verden bruger Philips indendørs vækstlys til at forbedre grøntsags-, frugt- og blomsterafgrøder. Uanset om du fokuserer på formering, dyrkning af unge planter eller udbytter i kommerciel skala, tilbyder Philips de bedste LED-vækstlys til drivhuse, der kan øge udbyttet i enhver situation. Vores udvalg af LED-vækstlys til gartnerier kan bruges til drivhuse med standardbænke, konfigurationer med ophængte wires, hydroponiske systemer og mere.

Drivhus LED-lys til grøntsager – større udbytte og mere velsmagende afgrøder

Drivhus LED-lys til grøntsager – højere udbytte og mere velsmagende afgrøder

LED drivhusdyrkningslys gavner enhver grøntsag, der dyrkes i et 'high-wire'- eller standardsystem. For tomater og agurker dyrket med high-wire, giver f.eks. Philips GreenPower LED-topbelysning og GreenPower LED-mellembelysning dig mulighed for producere afgrøder af høj kvalitet året rundt. Du kan få en stærkere afgrøde med bedre vitale dele. Philips LED-belysning til drivhuse forbedrer salat og bladgrøntsagers smag, røde farve og udbytte. Du kan også bruge brugerdefinerede lysopskrifter, når du kombinerer med et GrowWise-kontrolsystem til at styre afgrødekarakteristika, såsom nitrater, C-vitamin og holdbarhed.

Drivhus LED-lys til frugter

Drivhus LED-lys til frugter – forudsigelig høst, højere udbytte og lavere energiomkostninger

Jordbær og andre bløde frugter er en favorit blandt forbrugere og kokke året rundt, og de kommer virkelig til deres ret, når de dyrkes med LED-vækstlys til drivhuse. Når du bruger Philips GreenPower LED-topbelysning og blomsterlampe, er det muligt at have tre dyrkningscyklusser om året, have bedre kontrol over høsttider samt spare på energiomkostninger. Med en tilpasset lysopskrift kan du også forbedre jordbærforlængelsen og opnå en tidligere høst.

Drivhus LED-lys til frugter – få lavere lavere energiomkostninger, forudsigelig høst, højere udbytte

Drivhus LED-lys til blomsteravl i gartneri – få lavere lavere energiomkostninger, forudsigelig høst, højere udbytte

Philips LED-teknologier bruges i vid udstrækning af avlere af prydafgrøder til at forbedre kvaliteten af afgrøder og bedre kontrollere deres drivhusklima. Uanset om du ønsker at øge formeringssuccesen i dine potteplanter, få større blomster og større udbytte af afskårne blomster eller dyrke flere afgrøder af stauder på et år, kan Philips LED-vækstlys til blomster hjælpe dig med at nå dine mål. Med den rigtige lysopskrift har du fuldstændig vegetativ og reproduktiv kontrol over dine planter. Oven i dette gør LED-vækstlys til blomster det nemt at styre varmeniveauet. Du kan oplyse roser længere uden at overophede dem og holde orkideer, etårige planter og stauder kølige, når det er nødvendigt.

Udnyt dokumenterede resultater fra Philips lysopskrifter

Philips lysopskrifter indfanger alle de belysningselementer, der styrer plantevæksten. De er resultatet af hundredvis af forsøg og projekter mellem Philips Horticulture Lighting, avlere og forskere for at undersøge, hvordan LED-vækstlyssspektret påvirker forskellige afgrøder og vækstfaser af planter. I dag tilbyder vi en bred vifte af LED-opskrifter til vækstlys, baseret på dokumenterede resultater for specifikke sorter, vækstfaser og dyrkningsopsætninger. Fra vævskultur, formering og vævskultur og frøplanter til unge planter, potteplanter og grøntsager på ophængte wires.

Hvad er en lysopskrift?

LED-belysningsprodukter til drivhuse

Kontakt os

Kontakt en certificeret partner

Philips produkter sælges gennem et globalt netværk af certificerede partnere. Find en forhandler i din region for at modtage flere oplysninger om Philips LED-vækstbelysning.

Kontakt Philips

Hvilken LED-vækstbelysning passer til dit behov? Vi står klar til at hjælpe. Benyt vores formular til at indsende din anmodning.

Abonner på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret om Philips LED-vækstbelysning ved at abonnere på vores nyhedsbrev.

Bliv en del af vores team

Er du interesseret i at udvide din horisont og blive en del af vores team? Tag et kig på vores karriereside for mere information.

Interesseret?

Lær mere om LED-belysning til vertikalt landbrug ved at læse vores seneste artikler og casestudier.

Arrangementer

IPM- International plantemesse
Essen, 24.-27. januar

Fruit Logistica
Berlin, 8.-10. februar 

Indendørs Ag-Con
Las Vegas, 27.-28. februar

Blog

Hvordan man opbygger en vertikal farm
Her er et par vigtige erfaringer fra bylandbrugsekspert Roel Janssen om dyrkelse af et vellykket vertikalt gartneri.