Transformer din butik til historier

Produkthøjdepunkter

Tiltræk, engager og konverter

Belysning spiller en stor rolle for at forbedre dine kunders oplevelse i butikken. Med den rigtige belysning kan du forvandle din butik, sikre maksimal layoutfleksibilitet, fremvise dine varer, engagere dig med kunder og omdanne dem til købere. Derudover kan du sikre dig, at din butik er IoT-aktiveret ved at bruge vores tilsluttede armaturer i kombination med Interact Retail software, der giver dig mulighed for at udnytte kraften i intelligent teknologi.

Større oplevelser

Design, opret, opdater, og administrer belysningskonfigurationer i din butik

Differentier dit brand med tilpasset belysning

Skab resultater for virksomheden med lys, der engagerer, konverterer og fastholder kunder

Opbyg brand

Begynd din brandhistorie i butiksvinduet med en dynamisk lysscene

Vis kunder hen til specifikke områder eller kampagner med dynamisk belysning

Skab et ensartet udseende og udtryk med belysning, der er tilpasset dit brand

Optimer drift

Sørg for, at butikken åbner til tiden med skræddersyede løsninger til forsyningskæden

Reducer omkostningerne med energieffektiv LED-belysning og lysstyring

Minimer antallet af driftsforstyrrelser med forenklet installation og indkøring samt support i hele verden

Skab oplevelser med den bedste lyskvalitet

Vi ved, at følelser spiller en nøglerolle i en shoppers beslutningsforløb, og at de rigtige følelser udløses af den rigtige oplevelse. Lyskvalitet er nøglen, når det kommer til at skabe en oplevelse i din butik, der matcher dit brand.

Lyskvalitet er ikke kun lysets parametre og egenskaber – det er måden, hvorpå de forskellige belysningsløsninger påvirker kundens oplevelse og rummets og kollektionens udseende og udtryk.

Fantastisk belysning handler om at skabe oplevelse. Det mærkes, ikke ses.

Oversigt over fordele ved lyskvalitet

Oversigt over fordele ved lyskvalitet

Differentier brandoplevelsen

Skab en atmosfære, der forener din brandidentitet, formålet med butikken og shopperens identitet. Philips Fashion Proof Optics (FPO) skaber intensitet og kontrast for at definere din kollektions udseende, stemning og identitet i din butik.

Din kollektion i søgelyset

Philips Fashion Proof Optics (FPO) får din kollektion til at skille sig ud. Med miniaturiserede pletter og fremragende blændingskontrol vil den unikke optik give ekstra 30 % intensitet og fordoble kontrasten for at få din kollektion til at skille sig ud.

Fremhæv farverne i din kollektion

Vi ved alle, at vi tror på det, vi kan se. Philips LED-nuancer sikrer, at farverne i din kollektion er levende. Forbedr den naturlige tekstur, og sørg for, at farverne er ægte og levende. Imponer dine kunder med en engagerende oplevelse skabt af kvalitetslys.

Få flere forbipasserende kunder til at stoppe op og besøge din butik

Med ekstra smal spredning og høj lysstyrke kan du skabe levende og attraktive vinduesudstillinger. Selv på solrige dage vil din butik stadig se åben og indbydende ud.

Se mulighederne

Lav din egen lyssignatur, og differentier dit brand

Din butik er noget helt særligt, og det bør afspejle sig i belysningen

Skræddersyet belysning

Store dekorative pendler, der passer til projektets behov

En stilfuld effektbelysning med integreret hængsel

Oplev forbundet belysning

Oplev forbundet belysning

Butiksbelysning. Den er overalt. Tænk, hvis den kunne bidrage til at øge driftseffektiviteten yderligere, forbedre kundernes oplevelse og generere data til dybdegående analyser af handlen. Interact Retail softwaren i kombination med vores forbundne belysning giver dig alt dette og mere til. Skab imponerende, fleksible butiksarealer, tilskynd til specifik adfærd hos de handlende gennem zoneopdeling og lagdelt lys, og brug din butiksapp til at give de handlende tilbud på deres smartphone, baseret på, hvor de befinder sig. Skab den intelligente butik.

Lystjenester

Belysningstjenesterne administreres af Signify. Vi tager os af din belysning, så du kan koncentrere dig om din forretning. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige tjenester på vores websted.

Tjenesteydelser til erhvervslivet

Vi tilbyder skræddersyet support fra starten og kombinerer dine ambitioner med vores viden, så du kan få den bedste løsning, som skaber værdi til din virksomhed.

Produktlivscyklus tjenesteydelser

Vi medvirker til at bevare et velfungerende belysningssystem i længere tid og hjælper med alt lige fra at stoppe problemer før de opstår til hurtig fjernsupport.

Totalserviceaftaler

Vi skaber belysningsløsninger, som er tilpasset din virksomheds behov, i overensstemmelse med klare præstationsindikatorer.

Vil du vide mere om Interact Pro?

Kontakt vores lokale kontaktcenter for at få svar på eventuelle forespørgsler.

Downloads