Det første intelligente armatur med "plug and play"

Det første intelligente armatur, der er udviklet med henblik på problemfri tilslutning

Det nyklassiske design af den nye Iridium gen3-produktserie sikrer en smidig integration af armaturet i boligområder såvel som på hovedveje. Inspireret af Iridiums runde form leverer den nye Iridium gen3 det bedste inden for ny LED-teknologi, mens den stadig har præg af de gamle design.

Se videoen om Iridium gen3

Iridium gen3 er det første intelligente armatur designet til problemfri tilslutning. Slip helt for besvær med idriftsættelse – bare installer armaturet, og betjen det direkte på afstand gennem CityTouch lysstyringsplatformen. Fjernlysstyring på den nemme måde!

Iridium gen3 CityTouch Ready armatur

Iridium gen3 er et intelligent armatur, som er en del af IntelligentCity systemtilgangen, og som kan forbindes problemfrit med CityTouch via integration af al intelligensen i armaturet uden behov for yderligere hardware. Kommunikationen foregår direkte via det offentlige mobilnet. Som en positiv sideeffekt skal man ikke selv udføre vedligeholdelse. Derudover er hele forbindelsesstyringen en del af vores service, som holder alt besvær væk fra dig som kunde. Når den er tilsluttet strømforsyningen, vises et lyspunkt automatisk på CityTouch kortet på det rigtige sted – med alle belysningsaktiver importeret til systemet og klar til at blive fjernstyret af CityTouch LightWave.

Installation med sideindgang

Installation med sideindgang

Installation på toppen af lygtepæl med CityTouch LightWave

Installation på toppen af lygtepæl med CityTouch LightWave

Nem installation i 3 trin med innovativ styretap

Nem installation i 3 trin med innovativ styretap

Downloads

Hvordan kan jeg hjælpe?

Kontakt os

Virksomheder med spørgsmål til vores professionelle belysningssystemer bedes bruge denne formular