Belysningsservice er flyttet til Signify

Lighting Services

Lighting Services fås nu hos Signify

Moderne belysningsteknologi kan bruges til meget mere end blot belysningsformål, og Signify er på forkant med udviklingen i kraft af innovative, skræddersyede belysningsservices, der sikrer den fornødne lyskvalitet med meget lavere energiomkostninger og deraf følgende større rentabilitet.

Vores Signify services omfatter: vurdering af dit nuværende belysningsudstyr, udarbejdelse af en ny belysningsplan, problemfri vedligeholdelse, fjernsupport og garanteret belysningsydelse. Bliv partner med Signify, og gør din belysning til en integreret del af din virksomheds succes. Vi sørger for belysningen, så du kan tage dig af forretningen.

Signify Lighting Services

Signify er på forkant med tilpassede belysningsservices, som giver den lyskvalitet, der passer til lige præcis din virksomhed.

Tjenesteydelser til erhvervslivet

Skræddersyet belysning

Hvad enten du opdaterer dine armaturer eller er i gang med en gennemgribende ændring af dit system, hjælper vi med at transformere din belysning, så den fungerer helt optimalt for både dig og din virksomhed.

Levetidsbaserede services

Forlæng din belysnings levetid

Belysning er en vigtig del af din virksomhed. Derfor tilbyder vi skræddersyede vedligeholdelsesplaner for at sikrer, at dit belysningssystem fungerer optimalt over tid.

Totalserviceaftaler

Vi tager os af din belysning

Vi kan hjælpe dig lige fra det første design og installation til drift og vedligeholdelse, så du kan fokusere på det, du er bedst til – at tage dig af din virksomhed.

Vil du vide mere

Kontakt dit lokale kontaktcenter for at få svar på spørgsmål og spørgsmål