Produkter i fokus

CorePro LED lyskilder og LED-lysrør

Philips CorePro LED lyskilder til konkurrencedygtige priser. Designet til at hjælpe dig med at tage det første skridt mod energieffektiv LED-belysning

StyliD Evo

StyliD Evo er en højtydende produktserie med fleksibilitet til at opdatere din belysning for at skabe nye butiksstemninger og passe til nye layout og visninger – uden at skulle udskifte armaturerne.

SpaceWise

SpaceWise er et fleksibelt LED-belysningssystem med indbygget trådløs styring, der giver dig mulighed for at indstille belysningszoner i dit kontorområde.

Iridium gen3

Det første intelligente armatur med indbygget GPRS-mobiltilslutning til automatisk idriftsættelse og import af data om belysningsenheder i CityTouch lysstyringsplatformen.

Metronomis LED

Giv din by ny charme og karakter med avanceret LED-gadebelysning

StoreWise

Skab et indbydende miljø, hvor produkterne ser fantastiske ud og forbliver sådan ved hjælp af energibesparende LED-belysning til supermarkeder, som kan styres centralt med en app.

Maxos fusion

I industrien har skabelsen af et sikkert miljø førsteprioritet. Nu kan du overholde industriens regler, samtidig med at du maksimerer værdien af din investering med Maxos fusion.

Digistreet

Det systemklare (SR) DigiStreet, skabt til smartbyer, gør dig klar til den digitale tidsalder, samtidig med at du kan spare på energi og ressourcer.Det har også højtydende Ledgine-optik og muliggør mere effektiv vedligeholdelse takket være Philips Service tag.

Ledinaire projektør − LED – ganske enkelt fantastisk

Ledinaire – nu kan du skifte til LED uden besvær eller unødvendige udgifter

LED-lysrør

Fra optimeret energieffektivitet til det højeste lysudbytte. Nu kan du finde de rigtige energieffektive lysrør med porteføljen af Philips LED-lysstofrør.

LED-lyskilder

Philips LED-lamper – vores omfattende udvalg af LED-lamper bidrager til at levere lys af høj kvalitet til din glødepære og udskiftning af halogenspot.

Philips MasterConnect LED-lamper

Intelligente LED-lamper til eftermontering, der giver dig en nem og problemfri måde at opgradere og få alle fordelene ved forbundet belysning på.

TrueForce LED-belysning

Philips TrueForce LED-belysning – en omkostningseffektiv HID-erstatning, der gør det nemt at opgradere bylys, offentligt lys og industrilys ved at bruge LED.

Perfectfit

Vi gør dit arbejde nemmere – med belysningsarmaturer, der er printet præcist efter dine specifikationer.

Philips Ultra Efficient-belysning

Produkter, tjenester og systemer med cirkulær belysning hjælper med at nå bæredygtighedsmål. Philips belysningsprodukter kan gentrykkes, renoveres, genanvendes eller genbruges.

CoreLine

CoreLine tilbyder energieffektive LED-armaturer, der er nemme at installere – kan erstatte traditionel belysning.

Interact Ready

Philips Interact Ready lyskilder og armaturer arbejder sammen med den intuitive Interact Pro app for at give mulighed for forbundet belysning til små og mellemstore virksomheder

LED-konvertering

Skiftet til LED har aldrig været nemmere! Vær på forkant med EU-reglerne, og vælg mellem forskellige og hurtige LED-løsninger, der er nemme at installere.

LED-strips

De nye LED-strips fra Philips giver dig et bredt udvalg af højkvalitetsbelysning, der passer til forskellige anvendelser og budgetter

Led-lyskilder

LED-lyskilder - Professionel LED-belysning fra Philips belysning. Intelligente belysningsløsninger med fokus på kvalitet, effektivitet og holdbarhed.

Hvordan kan jeg hjælpe?

Kontakt os

Virksomheder med spørgsmål til vores professionelle belysningssystemer bedes bruge denne formular