Forbrugerne foretrækker LED-dyrkede tomater

Wim Peters Kwekerijen

Someren, Holland

Indehaveren Wim Peters er den tredje generation af Peters-familien, der dyrker tomater, og han har overvundet en katastrofe, der bogstaveligt talt udslettede hans forretning fra jordens overflade. I 2016 ødelagde en massiv haglstorm alle 16 hektar af hans drivhuse på to steder på blot et par korte minutter.

GreenPower LED-topbelysning i Wim Peters drivhus
Konsekvent kvalitet, god smag. Kunne du ønske dig mere?
– Wim Peters, Ejer Wim Peters Kwekerijen
Wim Peters Kwekerijen

Kundens krav

Efter at have set på flere forskellige muligheder besluttede Peters at bygge helt nye drivhuse udstyret med de mest avancerede teknologier. Selvom familiedrevne virksomheder ofte har stærke traditioner, formår Peters at kombinere respekt for tidligere erfaringer med et skarpt blik for nutidens muligheder og muligheder. Det var derfor, han overhovedet besluttede at installere LED-belysning som en omkostningseffektiv måde at producere friske tomater af høj kvalitet i vintermånederne.

Den helt rigtige belysning

I oktober 2017 afsluttede Peters byggeriet af to ultramoderne nye drivhuse til erstatning for de ødelagte og et ekstra drivhus for at udvide driften. De nye drivhuse er to meter højere og når syv meter i alt. De er udstyret med et sofistikeret vandrensningssystem samt et vertikalt ventilationssystem, der giver bedre klimakontrol og CO2-fordeling og -optagelse.

Peters valgte at fordoble LED-belysningsarealet til omkring 11 hektar med en ny hybrid belysningsinstallation, der kombinerer Philips GreenPower LED-mellembelysning med højt lysudbytte med HPS-topbelysning.

mellembelysning

Philips GreenPower LED-mellembelysning

Philips lighting modul er et tovejs belysningsmodul til mellembelysning mellem høje planter, f.eks. tomater.

Relaterede cases

Van Nature/Jami VOF

Find ud af, hvordan drivhusbelysning hjælper Van Nature med at dyrke tomater hele året rundt

Siberia B.V

Flytte indendørs for at levere fantastisk salat året rundt

Kontakt os

Kontakt en certificeret partner

Philips produkter sælges gennem et globalt netværk af certificerede partnere. Find en forhandler i din region for at modtage flere oplysninger om Philips LED-vækstbelysning.

Kontakt Philips

Hvilken LED-vækstbelysning passer til dit behov? Vi står klar til at hjælpe. Benyt vores formular til at indsende din anmodning.

Abonner på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret om Philips LED-vækstbelysning ved at abonnere på vores nyhedsbrev.

Bliv en del af vores team

Er du interesseret i at udvide din horisont og blive en del af vores team? Tag et kig på vores karriereside for mere information.

Interesseret?

Lær mere om LED-vækstbelysning ved at læse vores seneste artikler og casestudier.