Avler reducerer behov for arbejdskraft med Philips LED-topbelysning

Avler reducerer behov for arbejdskraft med Philips LED-topbelysning

Kalamazoo Specialty Plants

Michigan, USA

Kalamazoo Specialty Plants (KSP) formerer hundredvis af sorter af etårige planter og stauder til bede og mere end en million urter i drivhuse på 700.000 kvadratmeter. De sælger ungplanter til uafhængige havecentre og færdige planter gennem deres egen lokale detailhandel.

Kalamazoo Specialty tænder for væksten via Philips LED-vækstlys med topbelysning
der er store fordele ... LED'er er fremtiden, det er det, vi alle gør om et par år.
– Rick Ouding, ejer, Kalamazoo Specialty Plants
Kalamazoo Specialty Plants, Kalamazoo, Michigan

Kundens krav

Lave lysniveauer fra december til februar betyder, at supplerende belysning er afgørende hos KSP, for at de kan levere ordrerne til uafhængige havecentre i de sydlige stater.

KSP ejer, Rick Ouding joker, "om vinteren måler vi vores sollys i timer om måneden, ikke timer om dagen."

Som med de fleste avlere i Nordamerika formerer KSP flere afgrøder, hvilket betyder, at mange afgrøder og kultivarer konstant flyttes fra ét drivhus til et andet.

Den helt rigtige belysning

Ouding brugte flere år på at undersøge adskillige LED-mærker, før han i 2016 valgte at installere en prøveversion af Philips LED-topbelysning. Med installationen af Philips LED-topbelysning konkluderede Ouding, at LED'erne hjalp med at "give vores afgrøder rod hurtigere og mere ensartet".

Nogle afgrødespecifikke fordele, som Ouding bemærkede, omfatter mere ensartet afgrøde, hurtigere rodsætning og blomstring og tykkere, stærkere stængel.

Philips GreenPower LED-topbelysning

Philips GreenPower LED-topbelysning

Philips GreenPower LED-topbelysning åbner op for nye muligheder for drivhusavlere, der kan formere ungplanter samt bladgrønt, salat, fødevareafgrøder på ophængte wires og bioafgrøder. Philips LED-topbelysning er det energieffektive alternativ til HPS.