Kunder er begejstrede over kvaliteten af planter dyrket under Philips LED-lys

Lucas Greenhouses

New Jersey, USA

Hvad der begyndte som en iværksætterdrøm for George og Louise Lucas, der ønskede at starte drivhusbaseret gartneri, er 40 år senere vokset til et areal på mere end 1,7 millioner kvadratmeter. Lucas Greenhouses dyrker og sælger vegetative ungplanter til avlere over hele USA, og færdige planter til havecenter/detailhandlere i det østlige USA

Lucas Greenhouses
topbelysning har gjort det muligt for os at være foran tidsplanen for årstiden, så de har fjernet den begrænsende faktor, det, som moder natur aldrig giver dig nok af i november, december, januar

– Tom Gunther, Lead Grower of Propagation, Lucas Greenhouses
Lucas Greenhouses

Kundens krav

Da HID-lys svigtede, undersøgte Lucas Greenhouses muligheder for at få bæredygtige og effektive lysniveauer til deres vegetative ungplanter.

I 2016 installerede Lucas en prøveversion af Philips GreenPower LED-topbelysning. Forsøget viste sig at være en succes, idet formeringstiden for visse afgrøder blev reduceret med op til en uge, afgrøder krævede færre PGR'er, og Lucas oplevede større forudsigelighed i afgrødetiden.

Lucas Greenhouses tænder op under væksten

Lucas og Tom Gunther, Lead Grower of Propagation, valgt at udvide deres installation med LED-topbelysning til vækstsæsonen 2018/2019. Ved at erstatte HID-lys med Philips LED-vækstlamper var Lucas i stand til at lyse på et område, der er 40 % større, uden at øge strømforbruget. 

De resultater, som Lucas fik i forsøget, blev gentaget i større skala: 

– Formeringstid reduceret med 10-20 %

– Reduceret brug af PGR'er

– Forbedret plantekvalitet

Philips GreenPower LED-topbelysning

Philips GreenPower LED-topbelysning

Philips GreenPower LED-topbelysning åbner op for nye muligheder for drivhusavlere, der kan formere ungplanter samt bladgrønt, salat, fødevareafgrøder på ophængte wires og bioafgrøder. Philips LED-topbelysning er det energieffektive alternativ til HPS.

Philips LED-topbelysning >

Lucas Greenhouses forbedrer kvaliteten og spredningshastigheden

Lucas Greenhouses forbedrer kvaliteten og spredningshastigheden

Teamet

Lucas Greenhouses

Gartner

Fred C. Gloeckner

Certificeret Horti Partner

Relaterede cases

Wim Peters Kwekerijen

Peters valgte at fordoble LED-belysningen med en ny hybrid belysningsinstallation, der kombinerer Philips GreenPower LED-mellembelysning med HPS.

Van Nature/Jami VOF

Find ud af, hvordan drivhusbelysning hjælper Van Nature med at dyrke tomater hele året rundt

Siberia B.V

Flytte indendørs for at levere fantastisk salat året rundt

Kontakt os

Kontakt en certificeret partner

Philips produkter sælges gennem et globalt netværk af certificerede partnere. Find en forhandler i din region for at modtage flere oplysninger om Philips LED-vækstbelysning.

Kontakt Philips

Hvilken LED-vækstbelysning passer til dit behov? Vi står klar til at hjælpe. Benyt vores formular til at indsende din anmodning.

Abonner på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret om Philips LED-vækstbelysning ved at abonnere på vores nyhedsbrev.

Bliv en del af vores team

Er du interesseret i at udvide din horisont og blive en del af vores team? Tag et kig på vores karriereside for mere information.

Interesseret?

Lær mere om LED-vækstbelysning ved at læse vores seneste artikler og casestudier.