Jolly Farmer forbedrer plantekvaliteten ved at skifte til Philips topbelysning

Jolly Farmer

New Brunswick, Canada

Jolly Farmer er en ung progressiv virksomhed inden for planteformering, der bruger det mest opdaterede drivhusudstyr og den nyeste teknologi. Naturligvis ønskede de at være en af de første avlere i Nordamerika, der tog LED-teknologi til sig i stor skala – James Darrow, administrerende direktør, begyndte at forske og studere LED-lys i 2012.

James Darrow fra Jolly Farmer erstatter HPS med Philips LED-topbelysning med vækstlys
Vi har været meget glade for at arbejde sammen med Philips ... vi elsker partnerskabet, de har været meget hjælpsomme og ydet en masse god teknisk support.
– James Darrow, General Manager, Jolly Farmer
Støttet af Signifys team bestående af Key Account Manager og Application Engineer skifter Jolly Farmer til Philips LED'er

Kundens krav

Jolly Farmer formerer mere end 3.000 sorter, hvilket betyder, at Darrow var nødt til at vælge en effektiv belysningsløsning, der ville gavne flere afgrøder. Ved evaluering af LED-muligheder sagde Darrow: "Der var ikke nogen simpel måde at bestemme det bedste spektrum til vores behov på."

I 2016, efter mange års forskning, besluttede Darrow at installere en prøveversion af Philips LED-topbelysning i en enkelt bås. Som et resultat af succesen med dette forsøg besluttede Jolly sig for at udvide installationen i 2018 ved at tilføje 1.300 Philips LED-topbelysningsmoduler.

Jolly Farmer erstatter HPS med Philips LED-lys

Efter at have erstattet HPS med Philips LED-topbelysning bemærkede Darrow specifikke forbedringer, herunder mere kompakt plantevækst, mindre plantestrækning og reduceret energiforbrug. 

Disse forbedringer er blevet forstærket med den større installation. Faktisk beregnede Jolly Farmers elektriker i en sammenligning af energiforbrug mellem båse, at LED-lysene forbrugte 52 % mindre elektricitet sammenlignet med HPS.

Philips GreenPower LED-topbelysning

Philips GreenPower LED-topbelysning

Philips GreenPower LED-topbelysning åbner op for nye muligheder for drivhusavlere, der kan formere ungplanter samt bladgrønt, salat, fødevareafgrøder på ophængte wires og bioafgrøder. Philips LED-topbelysning er det energieffektive alternativ til HPS.

Relaterede cases

Kontakt os

Kontakt en certificeret partner

Philips produkter sælges gennem et globalt netværk af certificerede partnere. Find en forhandler i din region for at modtage flere oplysninger om Philips LED-vækstbelysning.

Kontakt Philips

Hvilken LED-vækstbelysning passer til dit behov? Vi står klar til at hjælpe. Benyt vores formular til at indsende din anmodning.

Abonner på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret om Philips LED-vækstbelysning ved at abonnere på vores nyhedsbrev.

Bliv en del af vores team

Er du interesseret i at udvide din horisont og blive en del af vores team? Tag et kig på vores karriereside for mere information.

Interesseret?

Lær mere om LED-vækstbelysning ved at læse vores seneste artikler og casestudier.