Kast lys over spillet

Produkthøjdepunkter

Gør dit sportssted mere konkurrencedygtigt

Den stigende urbanisering og mængde af stillesiddende arbejde gør, at fritidssportsområder får større og større betydning i verdens storbyer. Ved at forbedre oplevelsen for både sportsudøvere og tilskuere bringer vi samfund sammen og opfordrer til en mere aktiv livsstil. Vores energieffektive LED belysning og fjernstyringssystemer reducerer energiomkostningerne samtidig med, at de forbedrer sportsområdet og minimerer lysforurening fra byomgivelserne. Derudover kan du sikre, at din udendørs facilitet er IoT-kompatibel ved at bruge vores forbundne armaturer ved hjælp af PerfectPlay, og for indendørs med PerfectPlay, Dynalite, eller Interact Pro, der gør det muligt for dig at udnytte mulighederne i intelligent teknologi.

Optimeret drift

Få fuld kontrol over belysningen, og giv lys, hvor og hvornår der er brug for det. Enten ved at bruge:

  • PerfectPlay -systemappen, der giver dig mulighed for at indstille en tidsplan eller bruge vores Open API til at forbinde et bookingsystem med PerfectPlay-systemet.
  • Dynalite appen
  • Interact Pro appen

Større oplevelser

Klar og ensartet LED belysning, der øger komfort og velvære

Forbedret synlighed, sikkerhed og komfort til både sportsudøvere og tilskuere

Skab en unik atmosfære med fleksibel belysning, der passer til de forskellige aktiviteter

Større bæredygtighed

Reducer energiforbrug og CO2-aftryk med energieffektiv LED-belysning, tidsplaner og kontrolsystem.

Begræns lysforurening med avancerede LED projektører med optimal kontrol af spildlys.

Se mulighederne

LED projektørbelysning til udendørssport

Discover the latest high-efficiency LED sports lighting systems offered by Philips - flood lights for outdoor recreational sports facilities.

LED projektørbelysning til indendørssport

Opdag Philips' belysningssystemer til alle typer indendørssport – det trådløse lysstyringssystem PerfectPlay med integrerede LED-projektører.

Interact-lysstyring til sportsområder

Oplev intelligent belysning

PerfectPlay-softwaren til fritidssport fungerer sammen med vores avancerede lamper og gør det let at overvåge og kontrollere din belysning i hele sports- og træningsanlægget.

Via det intuitive dashboard kan du forprogrammere de rette belysningsindstillinger og foretage tilpasninger med øjeblikkelig effekt.

PerfectPlay -systemappen giver dig mulighed for at oprette tidsplaner eller bruge vores API til at forbinde et bookingsystem med PerfectPlay -systemet.

Du har også adgang til værdifulde data, der sætter dig i stand til at identificere muligheder for at optimere dine faciliteters tidsplaner og drift for belysning.

Lystjenester

Belysningstjenesterne administreres af Signify. Vi tager os af din belysning, så du kan koncentrere dig om din forretning. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige tjenester på vores websted.

Tjenesteydelser til erhvervslivet

Vi tilbyder skræddersyet support fra starten og kombinerer dine ambitioner med vores viden, så du kan få den bedste løsning, som skaber værdi til din virksomhed.

Produktlivscyklus tjenesteydelser

Vi medvirker til at bevare et velfungerende belysningssystem i længere tid og hjælper med alt lige fra at stoppe problemer før de opstår til hurtig fjernsupport.

Totalserviceaftaler

Vi skaber belysningsløsninger, som er tilpasset din virksomheds behov, i overensstemmelse med klare præstationsindikatorer.

Casestudier

Wodny Waterpark

For Wodny Water Park i Polen har komforten og sikkerheden for besøgende gæster den højeste prioritet, dette er især tilfældet under coronaviruspandemien.

Veenendaal-svømmehaller

Se, hvordan Philips LED-belysningsinstallation ved Veenendaal klorinerede svømmebassiner reducerer forstyrrelser og forbedrer sikkerheden.

Bourne Hill Stables og UV-C-desinfektion

Lær, hvordan Philips UV-C-desinfektionsbelysning hjælper med at beskytte og holde hestesportens stjerner sunde i Bourne Hill Stables.

Vil du vide mere om Interact Pro?

Kontakt vores lokale kontaktcenter for at få svar på eventuelle spørgsmål.

Få mere at vide om vores produkter