Indendørs belysning i verdensklasse

Nu præsenterer vi den nyeste højeffektive LED-baserede belysningsløsning til sportsevents i form af det trådløse lysstyringssystem PerfectPlay, som består af integrerede LED-projektører til alle typer indendørs sport, og som tager højde for kravene hos både små og simple til store og komplekse sportssteder.

LED-projektørbelysning til indendørs tennisbaner | Philips Lighting

Belysning af indendørs tennisbaner

Målet er at sikre god synlighed, så både spillere og tilskuere kan følge spillets gang. Bolden skal, uanset dens placering og hastighed, altid tydeligt kunne ses. En god synlighed kræver, at der skabes tilstrækkelig kontrast mellem objekter og deres baggrunde, at der er gode belysningsniveauer, og at der er jævn fordeling af lyset over spillefladen (ensartethed).

Indendørs LED-projektørbelysning til svømmehaller

Indendørs belysning til svømmehaller

Hovedkravet er at sikre brugernes sikkerhed ved at sørge for tilstrækkelig belysning og kontrol af reflektering på vandoverfladen. Kontrol af overfladereflektering er særlig vigtigt, så personalet kan håndtere svømmere i problemer i poolen. Den komplekse karakter af pooldesignet og begrænsningerne i forhold til placering af projektører gør, at det er vigtigt, at belysning overvejes på de tidligste stadier af pooldesignet.

Sportshalsbelysning til flere sportsgrene – Philips projektørbelysning

Multisportshal

Sportssteder, der er designet til flere sportsgrene, bør sikre, at deres foreslåede belysning tager hensyn til behovene for alle de forskellige sportsgrene, der skal afvikles. Man skal sørge for, at lysdesignet sikrer ensartethed af den påkrævede belysning, at området er tilstrækkeligt oplyst, og at blænding minimeres. Belysningen skal placeres, så den ikke hindrer spillernes og officials udsyn.

Projektørbelysning til indendørs ishockey

Belysning af ishockeybaner

Synligheden af objekter i bevægelse afhænger af vinklen, hastigheden og luminansen af deres baggrund og luminansen af omgivelserne. Der er behov for belysning af høj standard, da den lille, sorte og hurtigt bevægende puck skal være sådan, at den står i kontrast til skøjtebanen, så tilskuere og spillere kan se den. Det gælder især, når der er stor afstand mellem isen og tilskuerne, såsom i arenaer eller haller.

Da is fungerer som en god diffus reflektor, bør der ikke være stærke lysmønstre, der kan distrahere fra spillet. Det er vigtigt med en god og ensartet belysning for at se pucken.

PerfectPlay – fuld fleksibilitet og kontrol over belysningen

Produkthøjdepunkter

Vil du vide mere?

Kontakt vores lokale kontaktcenter for at få svar på spørgsmål og forespørgsler.