Bourne Hill Stables skaber et sikrere miljø med UV-C-belysning

Introduktion til Bourne Hill

Bourne Hill Stables

Horsham, Storbritannien

Bourne Hill Stables, hjemsted for nogle af de stærkeste og sundeste heste inden for konkurrencesport, har installeret Philips UV-C belysning for at beskytte dem mod sygdomme forårsaget af vira og mikroorganismer.

Storbritannien er med rette det globale center for hesteavlssektoren. I 2017 anslog PwC, at fuldblodsavlsindustrien bidrog med £ 425 millioner til den britiske økonomi og støttede over 19.000 job.
– Roland Standley, Bourne Hill Stables
Bourne Hill – kundens krav

Kundens krav

Som alle dyr står heste over for en række trusler fra vira og andre mikroorganismer. Når der opstår en sygdomsrisiko, skal de holdes isoleret og kan ikke længere konkurrere. For nylig førte et udbrud af hesteherpesvirus (EHV-1) til, at næsten 4.000 heste blev blokeret på Federation Equine International-databasen, og at den internationale konkurrence i 12 europæiske lande blev lukket. Det følger efter et stort udbrud af hesteinfluenza, som kan have alvorlige konsekvenser for heste og deres ejere.

Bourne Hill-løsning

UV-C belysningsløsningen

Philips UV-C-produkter bruger ultraviolet lys til at uskadeliggøre mikroorganismer og gøre dem harmløse for mennesker og dyr. Efter rådføring blev der installeret 22 vægmonterede UV-C-desinfektionsenheder til øvre luftlag hos Bourne Hill Stables.

Apparaterne skaber en kontrolleret UV-C-zone i den øverste del af staldens korridor. Luft desinficeres løbende, når den passerer gennem UV-C-zonen via naturlig konvektion, mens de daglige aktiviteter fortsætter nedenfor. Systemet er omhyggeligt designet for at sikre, at hverken heste eller personale bliver overeksponeret for UV-C.

Relaterede cases

Større chance for fodboldsucces med UV-C-desinfektionsbelysning

PSV Eindhoven vælger Philips UV-C-luftdesinfektionsbelysning for at beskytte stadion mod bakterier og vira

UV-C luftdesinfektion – 't Klaslokaal

Ved at installere Philips UV-C-desinfektion til øvre luftlag er 't Klaslokaal det første fitnesscenter til at desinficere luft i træningslokaler i Holland.