LED-belysning slår til i Veenendaal-svømmehaller

Veenendaal-svømmebassiner, Holland

LED-belysning viser et gennembrud i realiseringen af den fantastiske sportslige vision i Veenendaal-svømmehaller.

Henk de Man
De Vallei-swimmingpools i Veenendaal er det første projekt, hvor et poolområde er blevet udstyret med LED-belysning, der er "swimmingpool-sikker" – takket være en speciel belægning, der beskytter mod specifikke miljøætsende stoffer såsom vanddamp, klor og rengøringsmidler.
– Henk de Man, Account Manager, TechTron Group BV Philips LED Expert siden 2012
Gen2

Kundens krav

Med den gamle lysinstallation skulle lysene udskiftes en gang hvert andet år, hvorfor poolen skulle tømmes for vand, hvilket betød nedlukning af bassinerne og forstyrrelser for kunderne. De ledte efter et nyt belysningssystem, der ikke kun var dynamisk med hensyn til stemningsindstilling og fleksibilitet, men også var energieffektivt og havde lang levetid, så forstyrrelserne blev minimaliseret.

Den helt rigtige belysning

"For nogle år siden bragte et af disse møder os i kontakt med Sportservice Veenendaal", siger Henk de Man, Account Manager hos TechTron og også en anerkendt Philips LED-ekspert.

"En af fordelene ved den nye LED-belysning er den kølige lysfarve og ensartede fordeling, der reducerer blænding på vandet," siger De Man. "Som et resultat har poolpersonalet et bedre udsyn."

Hvor valget af belysning tidligere var "tændt" eller "slukket", er der nu mulighed for variation i belysningsniveauer. Afhængigt af svømmeaktiviteten kan lysniveauet øges eller reduceres, hvilket sparer på vedligeholdelsesomkostningerne. Tidligere skulle lysene udskiftes en gang hvert andet år, hvorfor bassinet skulle tømmes for vand. Det vil ikke længere være nødvendigt de første 10 år."

Ingen grund til at ændre noget af belysningen de første ti år

Ingen grund til at ændre noget af belysningen de første ti år

Teamet

Sportservice Veenendaal

Kunde

Veenendaal, Holland

Sted

GentleSpace gen2

Philips produkt