Understøtter kundernes sikkerhed gennem UV-C-belysning

UV-C Wondy – introduktion

Warszawianka water park

Warszawa, Polen

Warszawianka Water Park er den mest populære sports- og fritidsfacilitet i Polen, hvor sikkerheden understøttes af Philips UV-C.

Vi prioriterer at give et ekstra lag af beskyttelse og understøtte vores kunders trivsel.
– Dariusz Pastor, formand for Mokotowska Warszawianka – Water Park Foundation
UV-C Wondy – kundens krav

Kundens krav

Wodny Park, Warszawianka er den mest populære sports- og rekreative facilitet i Polens hovedstad. Komforten og sikkerheden for besøgende gæster er den højeste prioritet for ejeren, Mokotów Foundation Warszawianka. Dette var særligt gældende under coronavirus-pandemien med øgede hygiejneanbefalinger og regler for at begrænse spredningen af COVID-19.

Sikkerhed ved vand og underholdning

For at øge hygiejnestandarderne er der installeret topmoderne desinfektionsløsninger. Loftmonterede Philips UV-C-desinfektionssystemer er monteret i omklædningsrummene, og Philips UV-C-armaturer bruges til overfladedesinfektion i spaområdet. Begge er leveret og installeret af Master Light Service (MLS) – en virksomhed, der tilbyder omfattende tjenester inden for belysning og har drevet virksomhed på det polske marked siden 2007. Som UV-C-leverandør har MLS de faglige kvalifikationer til at installere og betjene UV-C-desinfektionssystemer.

Relaterede cases