En endnu bedre oplevelse med yndlingssporten

Vi præsenterer den nyeste højeffektive LED-baserede belysningsløsning til sportsbegivenheder i form af det trådløse lysstyringssystem PerfectPlay, som består af integrerede LED-projektører til alle typer udendørs sport og tager højde for kravene hos både små og simple til store og komplekse sportssteder.

LED-projektørbelysning til fodboldbaner

Belysning af fodboldbaner

Fodboldtræning i fritiden foregår som regel om aftenen, og for at sikre, at flest mulige spillere deltager hver gang, er det nødvendigt med en kraftig belysning. Selvom lysniveauet selvfølgelig er mindre end kampene på tv, skal lyskvaliteten og den visuelle komfort helst være lige så høj – især i boligområder, hvor fodboldbaner til fritidsbrug oftest ligger.

LED-projektørbelysning til hockeybaner

Hockeybelysning

Belysning af god kvalitet er afgørende for sportsgrene som hockey, hvor spillere forventes at reagere hurtigt på en lille, men hurtigt bevægende bold. Dette aspekt af spillet kræver ensartet lysfordeling og en farvetemperatur, der matcher dagslyset.

LED-projektørbelysning til tennisbaner

Belysning af tennisbaner

Ved belysning af en tennisbane er målet at sikre et godt udsyn, så både spillere og tilskuere kan følge spillets gang. Bolden skal, uanset dens placering og hastighed, altid være nem at se.

LED-projektørbelysning til rugbybaner

Belysning af rugbybaner

Belysningen skal give ensartet belysning over hele banen. Den skal også sikre, at boldens fulde flugt er synlig, samtidig med at den giver gode visningsforhold for spillere, officials og tilskuere.

Der skal udvises forsigtighed for at sikre, at der ikke kastes skygger på banen fra projektører placeret bag en tribunes taglinjer.

Sportsbelysning til atletikbaner

Belysning til atletikbaner

God synlighed for sportsudøvere, dommere og officials sikrer, at det altid er muligt at se, hvad der foregår på banen, så alle parter kan yde deres bedste. Ligeledes skal tilskuerne kunne følge med i både atleternes præstationer og andre aktiviteter i nære omgivelser. Derudover skal belysningen være tilstrækkelig til at sikre, at tilskuerne kan komme ind og ud af sportsstedet.

LED-projektørbelysning til golfbaner

Belysning af golfbaner

Afstandsmarkeringerne skal tydeligt kunne ses, og spilleren skal kunne følge boldens flugt. Mens teestederne vil kræve separat belysning, bør der være generel belysning langs hele golfbanen.

LED-projektørbelysning til sportsbaner

Belysning af sportsbaner

Sportsbaner, der er designet til flere sportsgrene bør sikre, at deres foreslåede belysning tager hensyn til behovene for alle de forskellige sportsgrene, der skal spilles. Der skal sørges for, at lysdesignet giver ensartethed af den påkrævede belysning, og at blænding og lysforurening minimeres.

Belysning af baseball- og softballbaner

Belysning af baseball- og softballbaner

En hurtig sport som baseball eller softball kræver høje niveauer af belysning for at gøre det muligt at følge boldens handling og flugt. Det meste af den hurtige handling foregår i infielden af standardstørrelse, hvilket vil kræve en væsentlig større belysningsstyrke og samlet ensartethed end den større outfield.

Få fleksibilitet og styring over din belysning med Interact

Produkthøjdepunkter

Vil du vide mere?

Kontakt vores lokale kontaktcenter for at få svar på spørgsmål og forespørgsler.