En endnu bedre oplevelse med yndlingssporten

Produkthøjdepunkter

Nu præsenterer vi det nyeste højeffektive LED baserede belysningsløsning til sportsbegivenheder i form af det trådløse lysstyringssystem PerfectPlay, som består af integrerede LED projektører til alle typer idrætsanlæg og tager højde for kravene hos både små og simple til store og komplekse sportssteder. PerfectPlay systemappen, giver dig mulighed for at indstille en tidsplan eller bruge vores Open API til at forbinde et bookingsystem med PerfectPlay-systemet.

LED-projektørbelysning til fodboldbaner

Belysning af fodboldbaner

Fodboldtræning i fritiden foregår som regel om aftenen, og for at sikre, at flest mulige spillere deltager hver gang, er det nødvendigt med en optimal belysning. Selvom lysniveauet selvfølgelig er mindre end kampene i tv, skal lyskvaliteten og den visuelle komfort helst være lige så høj – især i boligområder, hvor fodboldbaner til fritidsbrug oftest ligger.

LED-projektørbelysning til tennisbaner

Belysning af tennisbaner

Det primære formål med belysning af en tennisbane er at sikre god synlighed, så både spillere og tilskuere kan følge med i kampen. Bolden bør altid være synlig, uanset hvor den er og hvor hurtigt den bevæger sig.

Sportsbelysning til atletikbaner

Belysning til atletikbaner

God synlighed for atletikudøvere, dommere og trænere sikrer, at det altid er muligt at se, hvad der foregår på banen, så alle parter kan yde deres bedste. Ligeledes skal tilskuerne kunne følge med i både spillernes præstationer og deres egne omgivelser. Sidst, men ikke mindst, skal belysningen være tilstrækkelig til at sikre, at tilskuerne kan komme ind og ud på sportsstedet.

LED-projektørbelysning til golfbaner

Belysning af golfbaner

Afstandsmarkørerne skal være synlige på lang afstand, og spilleren skal kunne følge boldens bane. Tee-off-områderne kræver særskilt belysning, men der bør altid være hovedbelysning over hele golfbanen.

LED-projektørbelysning til sportsbaner

Belysning af sportsbaner

Sportsbaner, der er designet til flere forskellige sportsgrene, bør have den nødvendige belysning til alle de individuelle sportsgrene. Belysningsdesignet bør give en ensartet belysning, samtidig med at blænding og lysforurening bør minimeres.

PerfectPlay – fuld fleksibilitet og kontrol over belysningen

Vil du vide mere om Interact Pro?

Kontakt vores lokale kontaktcenter for at få svar på eventuelle forespørgsler.