Større chance for fodboldsucces med UV-C-desinfektionsbelysning

PSV Eindhoven Eindhoven, Holland

PSV Eindhoven

Eindhoven, Holland

Et virusfrit miljø er højt på dagsordenen i mange klubber og foreninger såsom Premier League-holdet PSV Eindhoven. Derfor valgte PSV Philips UV-C-desinfektionsbelysning til øvre luftlag til forskellige rum i deres sportskomplekser.

PSV Eindhoven Eindhoven, Holland
Vores spilleres helbred er ekstremt vigtigt for os og er faktisk afgørende for, hvordan kampene udvikler sig. Med Philips UV-C-desinfektionsarmaturer til øvre luftlag kan vi yde vores spillere og de besøgende klubber lidt mere beskyttelse.
– Frans Janssen, PSV Commercial Director
PSV Eindhoven Eindhoven, Holland

Kundens krav

Som enhver større fodboldklub har PSV en interesse i at fortsætte med at spille kampe og turneringer. Men under COVID-19-pandemien, hvor denne nyopdagede virus har været i stand til at inficere et stort antal sportsfolk og dermed underminere konkurrenceforløbet, er dette en kæmpe udfordring.

PSV Eindhoven Eindhoven, Holland

Belysningsløsningen

PSV installerede 15 Philips UV-C-desinfektionsarmaturer til øvre luftlag begge steder. På stadion er tre af disse i hjemmeholdets omklædningsrum og tre i gæsteholdets omklædningsrum. På campus er der fem i omklædningsrummene og yderligere fire på lægestuen. Det er alle områder, hvor spillere bruger relativt lang tid sammen i umiddelbar nærhed af hinanden, og hvor risikoen for forurening er stor.

Relaterede cases