Første fitnesscenter i Holland med UV-C lys til at desinficere luft

't Klaslokaal

't Klaslokaal

Bloemendaal, Holland

Ved at installere Philips UV-C-desinfektion til øvre luftlag er 't Klaslokaal det første fitnesscenter til at desinficere luft i træningslokaler i Holland.

I vores fitnesscenter er alle hygiejne- og afstandsregler i henhold til RIVM1 implementeret. Jeg er overbevist om, at vores UV-C-lamper giver et værdifuldt bidrag til at holde luften i de øverste dele af vores træningsrum desinficeret. Du træner i et desinficeret rum, og vi er de første til at introducere dette i Holland. Jeg tror på, at aerosoler er en stor del af problemet, og jeg vil gerne være "på forkant", så jeg kan være en del af løsningen. Og hvis den anden bølge kommer, er vi klar til det.¹
- Toby Timmers, zaakvoerder 't Klaslokaal ¹Hollands nationale institut for sundhed og miljø
Loftsmonteret Philips UV-C-desinfektion i det øvre luftlag i t' Klaslokaal

Kundens krav

't Klaslokaal er et fitnesscenter med base i Bloemendaal, Holland. Da COVID-19-pandemien startede, og lockdownen blev annonceret, måtte ejeren Toby Timmers hurtigt tilpasse sig og tænke på nye måder at undgå personlig konkurs på. Trods alle anstrengelser og tilpasninger, inklusive aerobictimer via Zoom og undervisning på parkeringspladsen, led forretningen. Han måtte lukke sit eksklusive fitnesscenter for kvinder og tilpasse sig.

Første fitnesscenter i Holland med UV-C lys til at desinficere luft i træningslokaler

Den helt rigtige belysning

Som iværksætter genopfandt Timmers sig selv og udviklede et nyt koncept: et desinficeret fitnesscenter, hvor man nemt kan træne på 1,5 m afstand uden at skulle bekymre sig om at være for tæt på andre i et indendørs lokale, hvor virussen kan sprede sig. Ud over fremragende ventilation installerede han fire Philips UV-C-desinfektionsenheder til øvre luftlag i sit fitnesscenter, som er designet til at blive installeret på loftet til desinfektion af luft i de øverste områder af et lokale. De har mange anvendelsesmuligheder.

Loftmonteret Philips UV-C-desinfektion til øvre luftlag

UV-C-strålerne fordeles på enhedsniveau og derover, hvilket muliggør en lydsvag desinfektion af en stor mængde luft i de øverste områder af et rum, mens forretningsaktiviteten fortsætter under enhedens niveau. Philips PL-S TUV-lampe er inkluderet: 4 x 9 W. UV-C-lys har vist sig effektivt til at uskadeliggøre testede patogener.1

1Reed, N.G. 2010. The history of ultraviolet germicidal irradiation for air disinfection. Public Health Reports January-February, 125(1):15–27.

Relaterede cases

Større chance for fodboldsucces med UV-C-desinfektionsbelysning

PSV Eindhoven vælger Philips UV-C-luftdesinfektionsbelysning for at beskytte stadion mod bakterier og vira

Bourne Hill Stables og UV-C-desinfektion

Lær, hvordan Philips UV-C-desinfektionsbelysning hjælper med at beskytte og holde hestesportens stjerner sunde i Bourne Hill Stables.