Vital og stærk

billede 2

Gerja,

Elsendorp, Holland

Familien Dings har været en familiedrevet grøntsagsdyrkningsvirksomhed siden 1959. Den nuværende ejer er Jac Dings, der leder den daglige drift i denne innovative virksomhed, der har tre hektar drivhuse og har dyrket agurker i over 25 år. I 2008 begyndte Dings at bruge system med ophængte wires til dyrkning.

billede 3
billede 3a
LED-mellembelysning resulterer i en mere vital og stærkere plante ...
– Jac Dings, Ejer, Gerja BV
billede 4

Kundens krav

I mange år har Dings og andre medlemmer af avlerkooperativet Kompany kigget på at tilføre ekstra lys inden for afgrøder ophængt på wires for at forbedre resultaterne. Dings udtaler, "Vi dyrker i et ældre drivhus, der faktisk bare er for lavt (4,5 meter) til at bruge HPS. HPS-lamperne opvarmer afgrøden for meget, armaturerne kommer tæt på planterne, og spredningen af lyset er ikke god nok.

Den helt rigtige belysning

"Det viste sig, at LED-mellembelysning var den bedste løsning", udtaler Dings. Det afgørende for ham var merværdien af anlægget. "LED-mellembelysningen resulterer i en mere vital og stærkere plante, noget, jeg selv har set hos andre Jac Dings, ejere, Gerja BV-avlere i Polen". Installationen af Philips GreenPower LED-mellembelysning spænder over dyrkningsområde på 7.500 kvadratmeter ophængt på wires. Der er installeret to linjer med LED-mellembelysning mellem afgrøden og står for 88 mikromol/m2/s.

Dings siger: "Med LED-mellembelysningen vil vi være i stand til at forbedre kvaliteten af vores dyrkningspraksis. Vi vil ikke bruge den til at starte vores produktion tidligere, men snarere som et støtteværktøj til at forbedre kvaliteten og produktionen. Det giver en bedre balance i forhold til afgrøden og en mere konsekvent produktion.

Ydermere vil det ekstra lys fra LED'erne også have en positiv indflydelse på frugternes holdbarhed og vil muligvis også bidrage til smagsoplevelsen. Dings er i stand til at "læse en plante" som ingen anden, og hans erfaring vil spille en afgørende rolle i udviklingen og brugen af LED-teknologi inden for agurkedyrkning i verden.

Mellembelysning

Philips GreenPower LED-mellembelysning

Mellembelysningsmodulet er et tovejs belysningsmodul til mellembelysning mellem høje planter, f.eks. tomater.

Relaterede cases

Kontakt os

Kontakt en certificeret partner

Philips produkter sælges gennem et globalt netværk af certificerede partnere. Find en forhandler i din region for at modtage flere oplysninger om Philips LED-vækstbelysning.

Kontakt Philips

Hvilken LED-vækstbelysning passer til dit behov? Vi står klar til at hjælpe. Benyt vores formular til at indsende din anmodning.

Bliv en del af vores team

Er du interesseret i at udvide din horisont og blive en del af vores team? Tag et kig på vores karriereside for mere information.

Interesseret?

Lær mere om LED-vækstbelysning ved at læse vores seneste artikler og casestudier.