Ingen blomsterinduktion og høj energibesparelse

Eddy Verbeek

Florensis

Naivasha, Kenya

Florensis blev grundlagt for 76 år siden og forsyner professionelle avlere i Europa, Asien og Nordamerika med unge strøplanter formeret fra både frø og stiklinger.

Florensis oplevede fordelene ved Philips LED-belysning i 2010 og undersøger nu muligheden for at gå over til et 100 % LED-system.

Bedplanter Florensis
Dette tager vores drift til næste niveau med en reduktion i energiforbrug på over 93 % og forebyggelse af tidlig blomstring
– Eddy Verbeek, administrerende direktør hos Florensis
Florensis

Kundens krav

Florensis Kenya og Philips LED Horti-partner UFO Supplies udførte flere forsøg med forskellige LED-belysningssystemer for at finde et, der kunne installeres i den eksisterende belysningsinfrastruktur og ville være mindre følsomt over for energiudsving, samtidig med at det gav et optimalt lysspektrum for alle virksomhedens stiklinger og rodsætninger.

Den helt rigtige belysning

De eksisterende 150 Watt glødepærer blev udskiftet med 11 Watt Philips GreenPower LED-plantelys (2.0) for at få en 93 % reduktion i energiforbruget. Dette er vigtigt for Florensis Kenya, fordi energiomkostningerne er meget høje her. Da GreenPower lyskilderne har almindelige armaturer, var der ingen grund til at ændre noget i lysopsætningen. Hele systemet er elektronisk styret, hvilket gør det langt mindre følsomt over for spændingsudsving, så det har en længere levetid og yder mere ensartet.

Takket være brugen af plantelyset har Florensis Kenya oplevet forbedringer i forhold til at forhindre tidlig blomstring. De har fået mere kontrol over hele deres belysningssystem og yderligere reduceret deres påvirkning af miljøet.

"For os bliver LED bare ved med at åbne op for nye muligheder for at forbedre tingene", siger Eddy Verbeek, administrerende direktør for Florensis.

Philips GreenPower LED-blomsterlampe

Philips GreenPower LED-blomsterlampe

Plantelyset er alternativet til at øge dagslængden for planter, der er følsomme over for fotoperioden.

Højere succesrate for rodsætninger

Højere succesrate for rodsætninger

Fakta

Segment
Blomsteravl i gartneri

Afgrøde
Stiklinger fra strøplanter, pelargonier, julestjerner og krysantemum

Sted
Naivasha, Kenya

Løsning
Philips GreenPower LED-blomsterlampe 2.0

Resultater
Ingen blomsterinduktion, mere ensartede stiklinger, højere succesrate af rodsætninger og yderligere energibesparelser