Få det bedste frem i ferskvarer med LED-opskrifter til ferskvarer

Overblik over fordele ved ferskvarer

Fordele ved ferskvarer

Den bedste præsentation

Ifølge forskning husker folk farven på friske produkter som værende mere mættede, end de i virkeligheden er. Og når det kommer til rent faktisk at vælge et produkt, går forbrugernes præferencer endnu længere – de vil have en farve, der er endnu mere mættet, end hvad de husker. Den rigtige belysningsopskrift kan optimere præsentationen og øge salget. 

Bevar kvaliteten

Dårlig belysning påvirker kvaliteten af friske råvarer. Den rigtige belysningsopskrift hjælper med at holde maden frisk længere, hvilket betyder længere holdbarhed og mindre spild.

Skab en mindeværdi oplevelse

LED-belysningsopskrifter til ferskvarer kan være med til at gøre forskellen i dine ferskvareafdelinger ved at forbedre både præsentationen og kvaliteten af dine mest letfordærvelige produkter.

Hvad er muligt med FreshFood LED-belysningsopskrifter

Kunderne ved af erfaring, at hvis maden ser godt ud, vil den også smage godt. Gennemse vores portefølje af LED-opskrifter, der vil præsentere dine ferskvarer fra deres bedste side, samtidig med at de hjælper med at minimere spild. 

Storslået kød i skiver

Forskning viser, at kunder foretrækker kød med en rig, mættet farve. Vores FreshFood LED Rose armaturer er specielt udviklet sammen med forhandlere og kødspecialister for at forstærke kødets rødhed og bremse misfarvning, hvilket betyder mindre spild.

Den optimale belysning til frisk fisk

Friske varer er butikkernes vækstmotor. Uanset om det er kød eller ost, frugt og grøntsager, fisk og skaldyr, trækker friske varer fortsat kunder ind i fysiske butikker. Jo friskere, maden ser ud.

Frugt og grønt

Friskvareafdelingen er der, hvor kundernes loyalitet skabes, og er ofte den primære grund til en tur i butikken. Frugt og grønt giver særlige udfordringer. Fordi de består af levende væv.

Fyldig, cremet ost

Når osten udsættes for lys, begynder fedtstofferne at oxidere – først ændrer det udseendet og ødelægger derefter smagen. Vores friske Champagne opskrift viser smukt denne delikate madvare, samtidig med at den bibeholder maksimal friskhed og kvalitet.

Perfekte kartofler

Lys spiller en vigtig rolle, når kartofler grønnes: Når de opbevares korrekt i mørke, bliver de ikke grønne. Det er selvfølgelig ikke muligt i et supermarked. Vores lysopskrift kan hjælpe med at opbevare kartofler, så de er så friske som muligt.

Flotte brød og kager

Der er intet som duften af frisk brød og rundstykker, stadig varme fra ovnen. Belysning kan give dem endnu mere tiltrækkende. Champagne LED-armaturer til ferskvarer får brød til at se sprødt, appetitligt ud og være umuligt at modstå.

Cases

EDEKA Hamborg

EDEKA Hamburg har skabt en forbedret indkøbsoplevelse ved at installere LED-belysning styret af Interact Retail software.

Kontakt

Kontakt vores lokale kontaktcenter, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler.

Downloads

Få mere at vide om belysning til …