Rose: Den bedste belysning til at begrænse misfarvning af skåret kød

Relevant for ferskvareafdelingen

Hvorfor er ferskvareafdelingen relevant?

Friske fødevarer er bare butikkernes vækstmotor. Uanset om det er kød eller ost, frugt og grøntsager, fisk og skaldyr, trækker friske fødevarer fortsat kunder ind i fysiske butikker. Jo friskere ser maden ud, jo mere opmærksomhed får den.
Den korrekte belysning bringer ferskvarers farver og teksturer frem og lokker kunderne til at stoppe op og købe. Ydermere forbedrer belysning den samlede butiksoplevelse og har en positiv effekt på salget af ferskvarer.

Storslået kød i skiver

Storslået kød i skiver

Forskning viser, at kunder foretrækker kød med en rig mættet farve. Udfordringen er, at når du kaser mere lys på kød, misfarves det og mister hurtigere sin tiltrækningskraft. Vores Fresh Food Rose LED-armaturer er specielt udviklet i samarbejde med forhandlere og kødspecialister for at forstærke kødets rødhed og bremse misfarvning, hvilket fører til øget salg og mindre spild.

Oplev Rose: LED-opskriften på ferskevaremad til kød i skiver

Vores forskning:

For det første misfarves forskelligt kød med forskellige hastigheder. For det andet er effekten af lysniveauet på misfarvningen af skåret kød større end effekten af spektret.

Der er dog fordele ved at vælge det rigtige lysspektrum. Ved at bruge det rigtige spektrum kan forhandlere enten udsætte misfarvning og opnå en længere holdbarhed eller bruge højere lysniveauer til mere iøjnefaldende fremvisninger. I det første tilfælde kan holdbarheden forlænges med op til 20 % ved belysningsniveauer svarende til traditionel belysning. I sidstnævnte tilfælde kan forhandlere anvende lysniveauer op til 30 % højere for at opnå en holdbarhed, der er den samme som ved traditionel belysning.

Forskning i Rose-belysningsløsning til kød

Skab en virkningsfuld atmosfære (samtidig med at du reducerer spild)

Kæmper du med at finde en balance mellem at tilbyde en bred vifte af ferskvarer og samtidig minimere spild? Samtidig med at du skaber en inspirerende shoppingoplevelse? Den rigtige belysning kan have stor betydning for succesen af din ferskvareafdeling. Belysning, der fremhæver ferskvarer, er den perfekte opskrift på lækker præsentation og forlænger holdbarheden af dine friske råvarer.

Kontakt

Kontakt vores lokale kontaktcenter, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler.

Downloads

Få mere at vide om belysning til …