Trygge medarbejdere og kunder med UV-C-lys

Sonepar Connect Reims Frankrig

Sonepar Connect

Reims, Frankrig

UV-C blev installeret for at desinficere området, mens de daglige forretningsaktiviteter kan fortsættes.

Det er mit ansvar at sikre et ekstra lag beskyttelse til vores venner, samarbejdspartnere og kunder, der kommer for at møde os hver dag på vores kontor. Til dette formål har vi valgt at installere Philips UV-desinfektionsarmaturer til øvre luftlag for at behandle luften og desinficere den.
– Jean-Pierre Santier Direktør for Sonepar Connect-bureauet i Reims
uv-c øverst loftsmonteret

Kundens krav

Når vi besøger hoteller, caféer, restauranter og supermarkeder, klasseværelser og kontorer, trækker vi vejret, snakker og griner. Vi hoster og nyser også. Med de nye tiltag, der skal forhindre coronavirus i at sprede sig, har vores måde at leve på ændret sig totalt. Vi gjorde det til en vane at vaske hænder ofte, holde 1,5 meters afstand til hinanden og f.eks. desinficere overflader. Luften, vi indånder, er nu blevet et problem, som direktøren for SONEPAR Connect-bureauet i Reims var ivrig efter at løse.

Løsningen

Philips UV-C-desinfektionsarmaturer til øvre luftlag desinficerer kontinuerligt den luft, der strømmer gennem de øverste områder af rummet takket være naturlig konvektion eller luftcirkulation. Dette sikrer også, at den desinficerede luft strømmer tilbage til den nederste del af rummet og blandes med luften. Spredningen af UV-C-stråler styres af specifikke reflektorer og jalousidesignet, hvilket tillader en stille desinfektion af luft, mens daglige aktiviteter kan fortsætte sikkert.

Loftmonteret Philips UV-C-desinfektion til øvre luftlag

UV-C-strålerne fordeles på enhedsniveau og derover, hvilket muliggør en lydsvag desinfektion af en stor mængde luft i de øverste områder af et rum, mens forretningsaktiviteten fortsætter under enhedens niveau. Philips PL-S TUV-lampe er inkluderet: 4 x 9 W. UV-C-lys har vist sig effektivt til at uskadeliggøre testede patogener.

Relaterede cases