Vise vejen til en sikker tilbagevenden til arbejdet med Philips UV-C til øvre luftlag

Forte Partners

Forte Partners-kontorbygning

Bukarest, Rumænien

I forbindelse med COVID-19-pandemien måtte Forte Partners hurtigt tilpasse sig for at gøre deres lejere trygge ved at vende tilbage til kontoret.

Vi har på vores kontor installeret desinfektionsarmaturer øverst i rummet, som bruges på grund af de omkringværende mennesker, der arbejder i faciliteten, og de er installeret i en højde, der forhindrer eksponering over for UV-C-lyskilden. Med den naturlige udluftning i rummet kan denne desinficerede luft øverst recirkuleres bedst muligt, og derfor ser vi den som den perfekte anvendelse til vores kontorer og andre befolkede bygninger.
– Stephen Burke, Construction Director, Forte Partners
Forte Partners' kundekrav

Kundens krav

I forbindelse med COVID-19-pandemien måtte Forte Partners hurtigt tilpasse sig, og derfor har de søgt efter de mest effektive procedurer og sikkerhedsforanstaltninger for at gøre det trygt for deres lejere at vende tilbage til kontoret. Med øget fokus på renlighed har deres hovedformål været at give bygningsbrugere mulighed for at fokusere på deres almindelige aktiviteter uden at skulle bekymre sig om helbredsproblemer på kontoret.

Konceptet og løsningen

Som en innovativ udvikler havde Forte Partners brug for en revolutionær, effektiv løsning til sit hovedkvarter. Derfor var de den første partner, der tog UV-C-løsningen i brug på deres hovedkontor ved at installere 6 Philips UV-C-desinfektionsarmaturer til øvre luftlag i kontorlokaler og mødelokaler. Forte Partners blev en pioner inden for UV-C-luftdesinfektion og valgte også at introducere det til deres lejere for at bevise over for dem, at det er muligt at skabe et sikkert miljø, hvor folk kan opholde sig og arbejde.

Philips' udstyr til øvre luftlag er designet til at rense luften ved at neutralisere alle bakterier, vira og bakterier. Teknologien er blevet brugt til at desinficere i mere end 35 år. I 2020 var vi sammen med University of Boston i stand til at teste og certificere dem til generelle formål. 

Strålen af UV-C-stråler styres af specifikke reflektorer og jalousidesignet. Dette muliggør desinfektion af luften i et rum, samtidig med at det sikres, at de daglige forretningsaktiviteter kan fortsætte under det område, hvor enheden er aktiv. 

UV-C-armaturer til øvre luftlag desinficerer kontinuerligt. Luft strømmer til det øvre luftlag i et rum ved hjælp af naturlig konvektion. Når det er blevet desinficeret af armaturerne, flyder det ned igen og blandes med lavere luftlag i kontorområdet.

Det betyder, at de kan bruges, mens folk er i rummet, hvilket gør det muligt for bygningsbrugere at være trygge og fokusere på deres daglige opgaver. Denne løsning er velegnet til alle lukkede miljøer, hvor mennesker har brug for beskyttelse – fra kontorlokaler, som vi gjorde her med Forte Partners, men også skoler, butikker og endda fabrikker.

Relaterede cases

Bosch

Se, hvordan Bosch bruger kontorbelysning til at skabe et produktivt arbejdsmiljø og spare energi.

Sonepar

Sonepar Connect i Reims, Frankrig, valgte Philips UV-C-desinfektionsarmaturer til øvre luftlag for at beskytte luften i deres rum mod bakterier og vira.

Philips UV-C til øvre luftlag

Mašinoprojekt Kopring ad, en byggevirksomhed, fra Beograd, Serbien, har valgt Philips UV-C-luftdesinfektion til øvre luftlag i deres mødelokale