Sikkert arbejde for medarbejdere og besøgende

UV-C i Mašinoprojekt Kopring ad Beograd, Serbien

UV-C i Mašinoprojekt Kopring a.d.

Beograd, Serbien

Den normale måde at leve på har ændret sig på grund af coronavirussen, og vi er nødt til at træffe foranstaltninger, der kan beskytte os mod den nuværende sundhedskrise. Vi har fokus på den luft, vi indånder indendørs.

Kundens krav

Kundens krav

Den normale måde at leve på har ændret sig på grund af forebyggende foranstaltninger, som vi er nødt til at tage for at beskytte os mod den nuværende sundhedskrise, der skyldes coronavirus. Den påvirker aktiviteter i rum, hvor der kommer mange mennesker. Vi er særligt bekymret med hensyn til den luft, vi indånder indendørs. Det er hovedårsagen til, at bestyrelsen for Mašinoprojekt Kopring a.d. har besluttet at anvende Philips UV-C-armaturer til øvre luftlag i deres mødelokale.

Løsningen

Da mødelokalet anses for at være et af de rum, hvor der kommer flest mennesker, udgør installation af Philips UV-C-desinfektionsarmaturer til øvre luftlag en ideel løsning, som giver yderligere sikkerhed og beskyttelse mod patogener. Philips UV-C-desinfektionsarmatur til øvre luftlag desinficerer kontinuerligt luften, der strømmer gennem de øverste områder af rummet, takket være naturlig konvektion eller luftcirkulation. Dette sikrer også, at den desinficerede luft strømmer tilbage til den nederste del af rummet og blandes med luften. Spredningen af UV-C-strålerne styres af specifikke reflektorer og lameldesignet. Dette muliggør lydsvag desinfektion af luft, mens de daglige aktiviteter sikkert kan fortsætte. Til dato er ingen kendt patogen resistent over for UV-C1. Philips har 35 års erfaring med UV-C-belysning og store ekspertise i anvendelse af den.

Relaterede cases

Bosch

Se, hvordan Bosch bruger kontorbelysning til at skabe et produktivt arbejdsmiljø og spare energi.

Sonepar

Sonepar Connect i Reims, Frankrig, valgte Philips UV-C-desinfektionsarmaturer til øvre luftlag for at beskytte luften i deres rum mod bakterier og vira.