Yderligere beskyttelse mod virus med desinfektionsbelysning

Varoulko Restaurant – introduktion

Varoulko Restaurant

Grækenland

Varoulko Restaurant har med Philips UV-C desinfektionsbelysning valgt en sikker og gennemprøvet løsning for at beskytte deres gæster og kolleger i COVID-perioden.

I COVID-perioden var vi nødt til at beslutte, hvordan vi kunne sikre vores besøgendes sundhed. Vi er meget glade for, at den ideelle løsning kom gennem Signify.
Lefteris Lazarou – Michelin-stjernebelønnet kok, Varoulko Seaside Restaurant
Varoulko Restaurant – kundens krav

Kundens krav

Under COVID-pandemien blev der indført mange tiltag for at mindske spredningen af virussen. For restauranter medførte disse tiltag en mindre belægningsprocent, og i visse perioder under pandemien førte det endda til lukning af restauranter. Behovet for desinfektionsmuligheder, især for indendørs rum, er steget markant. Kunden stod over for udfordringen med at minimere risikoen for infektion og give ekstra beskyttelse til besøgende og ansatte på hans Michelin-restaurant.

Den helt rigtige belysning

Signify vurderede sagen og foreslog en løsning, der er specifikt skræddersyet til restauranternes kunde- og medarbejderbehov, og som ville bidrage til sikker indendørs spisning ved genåbning. Der blev installeret 28 Philips UV-C Active Air desinfektionsenheder i køkkenområdet, og 10 Philips UV-C-desinfektionsapparater til øvre luftlag i spiseområdet.

Relaterede cases

Mozas kaffekæde

Mozas kaffekæde i Vietnam har valgt Philips UV-C desinfektionsbelysning som den ideelle løsning til at give yderligere sikkerhed og beskyttelse mod COVID-19.

Arizona Hotel i Lignano

Hotel Arizona har valgt den innovative UV-C-teknologi fra Philips for at sikre tryghed og desinfektion for sine gæster.

Prisvindende Trattoria Arlati

Restauranten "Premiata Trattoria Arlati" i Milano har valgt Philips UV-C-teknologi for at garantere luftdesinfektion af sine miljøer