Sikrere besøg på Mozas kaffecaféer gennem desinfektionsbelysning

mozasvietnam – introduktion

Mozas kaffekæder

Vietnam

Mozas kaffekæder har valgt en sikker og gennemprøvet løsning med Philips UV-C desinfektionsbelysning for at beskytte deres kunder og medarbejdere i COVID-perioden.

Hver gang en kunde besøger min cafékæde, introducerer personalet og jeg også det desinfektionssystem, som butikken har investeret i for at øge tilliden og tilfredsheden hos dem.
Nguyen Nhat Bang, grundlægger og ejer af Moza's Coffee-kæden
Mozasvietnam – kundens krav

Kundens krav

COVID-19-epidemien rasede, og antallet af kunder, der kom til caféen, faldt. Desuden var medarbejderne bange for at gå på arbejde, fordi de var i risiko for smitte under arbejdet. Da caféer normalt har mange mennesker, der opholder sig og køber ting på én gang, er det let at blive smittet via dråber eller utilstrækkelig luftkvalitet i lukkede rum og rum med air-condition.

Den helt rigtige belysning

I et lukket rum bør luft desinficeres for at øge sikkerheden for medarbejdere og kunder. For at lette dette har cafékæden installeret loftsmonterede Philips UV-C-desinfektionsenheder til øvre luftlag i alle deres caféer. De fungerer lydsvagt og effektivt og tillader, forretningen kan køre som normalt for caféejeren og de besøgende. Cafélederne promoverer aktivt teknologien over for deres kunder for at forsikre dem om, at de er beskyttet under deres besøg.

Relaterede cases

Varoulko Restaurant

Varoulko Restaurant har valgt Philips UV-C desinfektionsbelysning som den ideelle løsning til at give yderligere sikkerhed og beskyttelse mod virus.

Arizona Hotel i Lignano

Hotel Arizona har valgt den innovative UV-C-teknologi fra Philips for at sikre tryghed og desinfektion for sine gæster.