Ekstra beskyttelse på ferie takket være UV-C-teknologi

Daniel

Hotel Arizona

Lignano Sabbiadoro, Italien

Hotel Arizona har valgt Signifys innovative og effektive Philips UV-C-teknologi for at sikre desinfektion og give sine gæster og medarbejdere ro i sindet.

Desinfektion af luften i miljøer, hvor der færdes mange mennesker, bliver mere relevant. Vi er stolte af, vi gennem vores UV-C-teknologi kan få Hotel Arizonas gæster til at føle sig trygge.
– Julian Rymarz, Public & Government Affairs Manager IIG
Kundens krav

Kundens krav

Blandt de stigende prioriteter inden for hotel og restaurant er en af de vigtigste at sikre, at gæsterne har ro i sindet, især i højsæsonen for turisme. Af denne grund valgte Arizona-hotellet Signifys innovative Philips UV-C-luftdesinfektionsteknologi for at give et ekstra lag af beskyttelse i områder som lobbyen, korridorer, barer og restauranter.

ligano

En følelse af tryghed takket være UV-C-teknologi

For at forbedre desinfektionen af forskellige områder på Hotel Arizona, såsom receptionen og restauranten, installerede Signify 7 Philips UV-C-enheder til øvre luftlag. Disse desinficerer luften direkte i den øvre del af miljøet uden at afbryde normale aktiviteter. Faktisk, takket være deres innovative teknologi, neutraliserer de hurtigt alle vira og bakterier ved at bruge normal luftrecirkulation. På denne måde vil gæster på Hotel Arizona være i stand til at nyde deres ophold, velvidende, at der er et ekstra lag af beskyttelse.

Relaterede cases