Prisvindende Trattoria Arlati vælger at have ro i sindet med Philips UV-C

Premiata Trattoria Arlati

Premiata Trattoria Arlati

Milam, Italien

Den historiske "Premiata Trattoria Arlati" valgte Signifys UV-C-desinfektionsteknologi for at levere et ekstra lag af beskyttelse til sine kunder og medarbejdere.

Vi valgte Signifys UV-C-teknologi og den effektivitet, dets enheder leverer, for fortsat at give ro i sindet, så vores gæster kan nyde vores mad og musik
Leopoldo Arlati, ejer af Premiata Trattoria Arlati
Kundens krav

Kundens krav

Blandt prioriteterne ved restaurationsbranchens genåbning efter pandemien var at levere et ekstra lag af beskyttelse til deres ansatte og gæster. Dette var en grundlæggende faktor for "Premiata Trattoria Arlati". Den traditionelle restaurant ønskede at sikre, at deres gæster kunne nyde deres restaurantoplevelse med større ro i sindet. De valgte Philips UV-C-desinfektionsanordninger til øvre luftlag for at levere dette.

Luftdesinfektion for et mere sikkert miljø

Luftdesinfektion for et mere sikkert miljø

En kombination af 2 typer Philips UV-C-luftdesinfektionsenheder blev valgt for at sikre den bedste ydelse inden for luftdesinfektion på tværs af alle områder af restauranten. 4 vægmonterede UV-C-desinfektionsenheder til øvre luftlag blev kombineret med 4x UV-C aktiv luft til installationen. Kombinationen af enheder gør det muligt effektivt at desinficere luften, mens gæsterne nyder maden, og leverer op til 20 ACH uden afbrydelse af oplevelse eller arbejdsaktiviteter.

Relaterede projekter