Miljø- og orkidévenlig

Herman de Vreede, medejer af De Vreede Holland

De Vreede Holland

Bleiswijk, Holland

De Vreede Holland er en førende leverandør af Phalaenopsis-orkideer på 9 centimeter. Herman og John de Vreede driver en højteknologisk og miljøvenlig virksomhed, der producerer ni millioner planter om året med ambitionen om at vokse endnu mere. Den har en vækstoverflade på 12,5 hektar fordelt over 4 lokationer.

Mere kontrol over varme og lys vil forbedre vores services til kunderne.
– Herman de Vreede, medejer af De Vreede Holland
De Vreede Holland Bleiswijk, Holland
Herman de Vreede, medejer af De Vreede Holland
De Vreede Holland Bleiswijk, Holland

Kundens krav

Som en del af sin indsats for bæredygtighed udforsker De Vreede aktivt mere effektive og miljøvenlige dyrkningsteknologier. I 2016 havde virksomheden tilføjet endnu et vækstlag i et eksisterende drivhus for at være mere fleksibel i forhold til at kunne levere efter behov og udforske muligheder for LED-vækstlys. Orkideer er ekstremt følsomme over for temperatur, og den lave strålingsvarme, der produceres af LED'er, ville gøre det muligt for De Vreede at kontrollere temperatur og belysning mere uafhængigt i hver enkelt vækstfase for orkideerne.

Den helt rigtige belysning

Som et resultat af sin forskning i belysning havde De Vreede fundet et lysspektrum, der ville være mest effektivt for dets orkideer, og var ivrig efter at finde det bedste LED-match. Virksomheden fandt frem til en løsning med Philips GreenPower LED-topbelysning, som gav De Vreede den bedste belysning og klimastyring, der kunne skabe de bedst mulige resultater i hver enkelt vækstfase for orkideerne.

Philips arbejdede sammen med LED Horti Partner Stolze om installationen på 1 hektar i drivhuset. ”Vores virksomhed står for pålidelighed og professionalisme. Vi dyrker Phalaenopsis på en bæredygtig og miljøbevidst måde". Valget af en Philips LED-løsning er et glimrende eksempel på dette.

Ud over muligheden for at designe en lyskombination, hvilket ikke er muligt med en anden lyskilde, giver det energibesparelser på over 40 % sammenlignet med traditionelle HPS-lamper. De Vreede vil have mere kontrol over drivhustemperaturen, fordi der kræves mindre udluftning med de "koldere" LED-armaturer, der vil give ham mulighed for at sikre ensartede CO2 -niveauer.

Philips GreenPower LED-topbelysning

GreenPower LED-topbelysning

En løsning baseret på Philips LED-topbelysning til drivhusavlere, der er nem at installere og uden behov for vandkølingssystemer.

Præcis klimastyring i hver vækstfase

Præcis klimastyring i hver vækstfase

Teamet

De Vreede Holland
Stolze

Horti LED-partner
Gå til webstedet

Relaterede cases

Kontakt os

Kontakt en certificeret partner

Philips produkter sælges gennem et globalt netværk af certificerede partnere. Find en forhandler i din region for at modtage flere oplysninger om Philips LED-vækstbelysning.

Kontakt Philips

Hvilken LED-vækstbelysning passer til dit behov? Vi står klar til at hjælpe. Benyt vores formular til at indsende din anmodning.

Bliv en del af vores team

Er du interesseret i at udvide din horisont og blive en del af vores team? Tag et kig på vores karriereside for mere information.

Interesseret?

Lær mere om LED-vækstbelysning ved at læse vores seneste artikler og casestudier.