Grower reducerer afgrødetiden med næsten 30 % med Philips LED-vækstlys

Canadian Valley Growers

Canadian Valley Growers (CVG) blev grundlagt i 1991 og er specialiseret i dyrkning af grøntsager, urter og etårige planter. Det centrale i deres forretning er at bruge miljømæssigt bæredygtige metoder til at producere planter af højeste kvalitet. I 2019 indgik CVG et samarbejde med Signify om at installere mere end 1.500 x LED-topbelysning fra Philips brandet over deres formering af bladgrønt og områder med færdigproduktion.

Dyrkning af frø
Resultaterne har været fantastiske, opbakningen har været stor. Det har været en god oplevelse.
– Bill Brar, medejer
Dyrkning af frø

Kundens krav

CVG har tidligere benyttet sig af HPS-lys til deres supplerende belysningsbehov. Men med et ønske om at producere året rundt begyndte de at undersøge andre belysningsmuligheder, herunder HPS-LED hybrid og en fuld LED-løsning. Brar var mest interesseret i en belysningsløsning, der ikke kun effektivt ville forlænge deres vækstsæson, men også hjælpe CVG med at producere afgrøder af højere kvalitet og reducere driftsomkostningerne. Brar tog kontakt til Climatrol, en certificeret Philips LED horti partner i BC, for at initiere et brugerdefineret LED-lysdesign til deres drift

Belysningsløsningen

Brar deltog i en Leafy Greens Community-begivenhed, der blev afholdt af Signify i Europa i 2019, hvor han mødte andre avlere, der allerede brugte Philips LED-vækstlys. Arrangementet gav også Brar mulighed for at diskutere sine behov og lære mere fra Signifys team af plantespecialister.

En tilpasset lysplan blev designet ved at bruge den almindelige lysudbytteversion af Philips LED-topbelysning med lysniveauer, der var målrettet til 220 µmol i forhold til CVG's udbredelsesområde og 110 µmol for området med færdigproduktion.

Fordele

Ud over at opleve en reduktion på næsten 30 % i afgrødetiden kunne CVG notere sig adskillige kvalitative forbedringer, især i deres formeringsareal. Forbedringerne omfatter stærkere rødder, tungere rodmasse og tungere bladmasse og bedre bladfarve. Da Brar blev forespurgt om forskellen på at dyrke under LED'er og HPS, gav han følgende kommentar om skiftet til LED-vækstlys, "tidligere formerede vi med HPS, og forskellen i formeringen har været som nat og dag". Han tilføjede, "Jeg anbefaler absolut Philips LED-belysning. Resultaterne har været fantastiske, opbakningen har været stor. Det har været en god oplevelse."

Philips GreenPower LED-mellembelysning

Philips GreenPower LED-topbelysning

Philips GreenPower LED-topbelysning åbner nye muligheder for, at drivhusavlere kan drive væksten af strøplanter, flerårige planter, potteplanter samt tomater, agurker og peberfrugter og bladgrønt, salat og urter på ophængte wires. En energieffektiv supplerende løsning med vækstlys til kommercielle drivhusavlere.