Beskytter Motherwell FC-fodboldspillere med UV-C-belysning

Motherwell FC – introduktion

Motherwell FC

Skotland

Som reaktion på pandemien har Motherwell FC installeret Philips UV-C-desinfektionsenheder for at beskytte deres fodboldspillere på og uden for banen.

Motherwell FC – kundens krav

Kundens krav

For sportsudøvere er det en livsstil at være sund og rask, og topklubber tager alle mulige foranstaltninger for at beskytte deres spillere. For Scottish Professional Football Club, Motherwell, er det altafgørende, at spillerne på førsteholdet er sunde og raske, så de kan levere det bedste på banen. Klubben gør alt, hvad den kan for at beskytte spillere mod truslen fra COVID-19 i dag og mod eventuelle fremtidige trusler.

UV-C belysningsløsningen

Som reaktion på pandemien installerede Signifys UV-C-partner, McCann Electrical, vægmonterede Philips UV-C-desinfektionsenheder til øvre luftlag i den tunnel, som spillerne bruger til at gå fra deres omklædningsrum til banen.

Enhederne er ophængt i beslag fra loftet. Denne høje position, i kombination med armaturernes design, gør det muligt for systemet at desinficere luften, mens den cirkulerer i rummet, selv når der er personer til stede.

Relaterede cases

Større chance for fodboldsucces med UV-C-desinfektionsbelysning

PSV Eindhoven vælger Philips UV-C-luftdesinfektionsbelysning for at beskytte stadion mod bakterier og vira

UV-C luftdesinfektion – 't Klaslokaal

Ved at installere Philips UV-C-desinfektion til øvre luftlag er 't Klaslokaal det første fitnesscenter til at desinficere luft i træningslokaler i Holland.

Bourne Hill Stables og UV-C-desinfektion

Lær, hvordan Philips UV-C-desinfektionsbelysning hjælper med at beskytte og holde hestesportens stjerner sunde i Bourne Hill Stables.