Beskytter rugbystjernespillere mod UV-C-desinfektionsbelysning

harlequins – introduktion

Harlequins

Twickenham, Storbritannien

Engelske Gallagher Premiership Rugby Union Club, Harlequins, har støttet Philips UV-C-desinfektion for at give spillere et ekstra lag beskyttelse på deres berømte hjemmebane, Twickenham Stoop.

Signify er en meget betroet partner og førende inden for deres felt. Vi er stolte af at være det første professionelle sportshold i Storbritannien, der bruger UV-C-desinfektionsbelysningsteknologi, og vi forventer at se det bære brugt i fremtiden på tværs af sports- og eventbranchen.
– Laurie Dalrymple, administrerende direktør, Harlequins
harlequins – kundens krav

Kundens krav

For internationale sportsudøvere er det en livsstil at være fysisk på toppen. Topklubberne tager alle forholdsregler for at beskytte deres mest værdifulde elitespillere.

For engelske Gallagher Premiership Rugby Union Club Harlequins er det altafgørende at sikre deres førstehold er ved godt helbred og spiller optimalt. Klubben gør alt, hvad den kan for at hjælpe med at beskytte spillere mod truslen om COVID-19-infektion og også mod fremtidige trusler.

Harlequins – løsning

UV-C belysningsløsningen

11 Philips UV-C-desinfektionsenheder til øvre luftlag er blevet installeret i klubbens Honours Bar. Dette område er normalt reserveret til medlemmer med sæsonkort, men fungerer i øjeblikket som omklædningsrum for hjemmeholdets spillere. 

Spillere kan få glæde af de nye sikkerhedsforanstaltninger med det samme, mens medlemsområdet er klar til at byde medlemmer med sæsonkort velkommen, når The Stoop igen kan slå dørene op for Quins' loyale tilhængere.

UV-C-armaturer til øvre luftlag desinficerer kontinuerligt. Luft strømmer til de øverste luftlag i et rum ved hjælp af naturlig konvektion. Når den er blevet desinficeret af armaturerne, flyder den ned igen og blandes med lavere luftlag i Honors bar-området.

Relaterede cases

Større chance for fodboldsucces med UV-C-desinfektionsbelysning

PSV Eindhoven vælger Philips UV-C-luftdesinfektionsbelysning for at beskytte stadion mod bakterier og vira

UV-C luftdesinfektion – 't Klaslokaal

Ved at installere Philips UV-C-desinfektion til øvre luftlag er 't Klaslokaal det første fitnesscenter til at desinficere luft i træningslokaler i Holland.

Bourne Hill Stables og UV-C-desinfektion

Lær, hvordan Philips UV-C-desinfektionsbelysning hjælper med at beskytte og holde hestesportens stjerner sunde i Bourne Hill Stables.