Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Pacific LED gen5

  Skabt til barske forhold i industri- og

  parkeringsanvendelse  

  Optimal ydeevne for et krævende miljø

   

  Til industri- og parkeringsområder er et førsteklasses belysningssystem, der lever op til alle kravene, essentielt. Med potentielle belastninger som luftfugtighed, ekstreme temperaturer, gnister og kemiske dampe, er en hårdfør løsning afgørende. Men det bør også give den rigtige belysning på det rigtige tidspunkt for at sikre, at arbejdet kan udføres på en sikker måde. Så er der de økonomiske overvejelser. Det skal være nemt at, installere og vedligeholde, udnytte energieffektivitet og tilbyde en attraktiv TCO. Samtidig med at det lever op til de grønneste miljøkrav.

  Philips Pacific LED gen5 is made for harsh conditions

  6 grunde til at Pacific LED gen5 er det rigtige valg

  Checkmark icon

  Beskyttet mod indtrængen fra vand, støv og kemi (IP66, IK08)

  Connect icon

  Opretter forbindelse til en cloud for at optimere vedligeholdelse og energibesparelser   

  Connect icon

  Høj energieffektivitet: op til 160 lm/W

  Energy maintenance icon

  Levetid op til 100.000 timer ved L80, hvilket sikrer en længere brugslevetid

  Energy maintenance icon

  Nemt at installere og vedligeholde

  Energy maintenance icon

  Designet til en cirkulær økonomi

  lumainaire

   

  Download brochuren for at se,
  hvor fleksibel den nye Pacific LED gen5 kan være.

  Installation is as easy as 1, 2, 3

  Nem installation

   

  Installationen er hurtig, nem og giver fleksibilitet med hensyn til antallet af installations- og stikvalg. Derudover gør den modulære tilgang og adgang til Signify Service tag appen det nemt at servicere og udskifte dele, hvilket reducerer vedligeholdelsesomkostningerne.    

   

  Se installationsvideoen for at se, hvor enkelt det er at angive og installere den nye Pacific LED gen5.

  Hvad nu hvis…

   

  … vi kan gøre det muligt for dine armaturer at opfylde de skiftende behov ud over deres nominelle levetid fra start til slut – herunder service og reparation, opgraderinger og udskiftninger – mens du bare læner dig tilbage og nyder belysningens bedste ydeevne? Det er vores vision for fremtiden og grunden til at vi har designet armaturer som den nye Pacific LED gen5 omkring disse fem principper i den cirkulære økonomi: 

  1. Genanvendelighed

   

  Der er flere muligheder for udskiftning af armaturdele, mens levetiden for en komplet Pacific LED installation forlænges. Armaturet er opdelt i adskilte dele af samme (rå) materiale, for eksempel, ingen fastmonteret drivere eller vanskelige låse. 

  2. Funktionsdygtig

   

  Pacific LED armaturer er nemme at servicere, reparere og udskifte, takket være Signify Service tag, et QR-baseret identifikationssystem, som gør hvert armatur unikt identificerbart. Komponenter er modulære i design og er platformens byggesten for at maksimere genbrug i porteføljen.  

  3. Energieffektiv

   

  Pacific LED lover en meget høj lyseffekt op til 160 lm/W. Serien har et stort udvalg af skræddersyede optikker, som sikrer et optimeret belysningsdesign til en lang række anvendelser, for endnu større energibesparelser.  

  4. Intelligent

   

  Pacific LED kan tilsluttes til et Interact system. Det muliggør opgradering og yderligere systemudvidelse med eksterne dagslys- og bevægelsessensorer. Udover at de kan hjælpe dig med at træffe mere effektive beslutninger ud fra data, så understøtter de også arbejdstagernes produktivitet, sikkerhed og trivsel.  

   

      

  5. Kan opgraderes

   

  Pacific LED er enkle at opgradere med en Interact skalerbar platform, samtidig med at de samme mekaniske monteringsbeslag fra tidligere generationer bruges igen. Derudover er renovering og udskiftning lige til. 

  illu circularity

  Pacific LED gen5 er let at integrere med et intelligent Interact belysningssystem 

  Pacific LED gen5
  Det intelligente Interact belysningssystem gør det lettere end nogensinde før at drage fordelene ved smart belysning. Der er en omkostningseffektiv og trådløs løsning ved et hvert trin på din smart belysningsrejse: Start helt enkelt med kun lyskilder og en app, mens der opnås flere fordele ved at tilføje en gateway. Systemet er fuldt skalerbart, så det altid er muligt at opgradere senere, når virksomhedens behov ændres, uden det er nødvendigt at udskifte lyspunkter – hvilket gør det muligt at opgradere belysning fra smart til supersmart. 
  brochure download

  Download brochuren

   

  Læs mere om den nye Pacific LED gen5 og de tilgængelige funktioner og muligheder.

   

  Download brochuren ›

  ecat

  Se alle produkter 

   

  Se produktspecifikationer og yderligere oplysninger

   

  Se produktdetaljer ›

  industrie

  Oversigt over industrianvendelse

   

  Se, hvad Philips ellers har at tilbyde inden for industri og fabriksfremstilling. 

   

  Se oversigt over industrianvendelse ›