StyliD Evo

Det ultimative inden for fleksibilitet og ydelse i detailhandlen

StyliD Evo – den mest fremtidssikrede projektor til detailhandel

StyliD Evo er designet til at maksimere investeringsafkastet ved at tilbyde enestående fleksibilitet og ydelse. Ikke alene kan den bruges til en bred vifte af anvendelsesområder i detailbranchen, den kan også genbruges gang på gang – når som helst din butik er forfrisket.

Philips StyliD Evo – den mest fremtidssikrede projektor til detailhandel
  • Med PerfectAccent optisk platform
  • Mulighed for udskiftning af optik og tilbehør
  • Mange anvendelsesområder
  • Bæredygtighed

Med PerfectAccent optisk platform

I en tid, hvor onlineshopping fortsat dominerer indkøbsvaner, skal detailhandlere anvende enhver taktik, der står til deres rådighed, for at lokke kunder tilbage til deres butikker. PerfectAccent giver detailhandlere den perfekte balance mellem optisk effektivitet, visuel tiltrækningskraft og optimeret lysfordeling – for alle forskellige rum og anvendelsesområder i deres butik.

PerfectAccent lover detailhandlere fem store fordele. De kan:

Maksimere lyskvaliteten og forbedre kundernes øjenkomfort

De små 3D-facetter i PerfectAccent reflektoren påvirker lysets udseende ved at sikre mere øjenkomfort og er designet til at give en farvekonsistent stråle. Som et resultat gengives genstande mere jævnt, hvilket gør udstillinger i detailforretninger visuelt mere tiltrækkende.

Oprethold ydelse, reflektivitet og materiel integritet i hele livetiden

Vores udviklingsproces fokuserer specifikt på kvaliteten af vores produkter i deres levetid. Af denne grund er vores mål altid at vælge den bedste optiske stak, hvor hver komponent er designet til at optimere armaturets effektivitet på lang sigt.

Optimer effektivitet og energiforbrug

Reflekserne med metalbasematerialet leverer uovertruffen lysreflektivitet (op til 6 % højere, afhængigt af reflektortypen) og maksimerer derfor armaturets effektivitet.

Vælg mellem et udvalg af udskiftelige lysstråler

Dette giver mange af vores mest populære belysningsserier fordelen ved at blive opdateret med et udvalg af forskellige lysstråler – fra bred stråle til smal stråle og tilbage igen.

Få et hurtigt afkast på investeringen

Selvom startomkostningerne for de fulde aluminiumsreflektorer er marginalt højere, kan de let opvejes af de energibesparelser, som belysningsproduktet giver. Dette kan resultere i et attraktivt investeringsafkast.

Mulighed for udskiftning af optik og tilbehør

Det er også nemt at opdatere eller optimere dit butikslayout. Du skal blot opdatere din StyliD Evos optik og/eller optiske tilbehør, så de passer til den nye destination eller funktion i butikken. Det betyder, at du kan blive ved med at genbruge StyliD Evo til alle butikkens forfriskninger, så din butiksstemning altid er up-to-date med minimal indsats, nedetid og omkostninger.

Lås op for forkantsbajonet

Fjern reflektorenheden

Frigør reflektoren fra forkanten

Indsæt optisk enhed

Lås optisk samling

Mange anvendelsesområder

StyliD Evo er designet til den cirkulære økonomi

De 5 vitale fordele for vores kunder og vores planet

Bæredygtighed – infografik
Ny rektangulær og oval stråle

Ny rektangulær og oval stråle

For at forbedre lyskvaliteten i din butik endnu mere er StyliD Evos nye ovale stråle blevet specielt udviklet til at fremhæve ferskvarediske og reklamegange mere effektivt.

  • Bannere og ordmærker
  • Hyldebelysning
  • Produktvisninger
  • Ferskvarediske
LED-opskrifter til ferskvarer

LED-opskrifter til ferskvarer

Kunderne ved af erfaring, at hvis maden ser godt ud, vil den også smage godt. Vi har flere LED-opskrifter, der vil få dine ferskvarer til at tage sig ud fra deres bedste side, samtidig med at de hjælper med at minimere spild.

Ifølge forskning husker folk farven på friske produkter som værende mere mættede, end de i virkeligheden er. Og når det kommer til rent faktisk at vælge et produkt, går forbrugernes præferencer endnu længere – de vil have en farve, der er endnu mere mættet, end hvad de husker. Den rigtige belysningsopskrift kan optimere præsentationen og øge salget.

Kontakt

Kontakt vores lokale kontaktcenter, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler.

Læs mere