Led-lyskilder til almen belysning og effektbelysning

Professionelle vælger Philips LED-belysning

LED Lysror

LED-lysrør

Læs mere om Philips LED-lysrør, vores udvalg og alle fordelene

LED Spotlights

LED-spotlys

Se vores store udvalg af Philips LED-spotlys

Truefore

TrueForce

Læs mere om, hvordan TrueForce erstatter udladningslamper

Hos Philips lighting anbefaler vi at skifte til LED-belysning, hvis du ikke allerede har gjort det. Der er store fordele ved at vælge LED såsom:
 
  • Lavere energiomkostninger og generelt lavere omkostninger, fordi LED både bruger op til 60 % mindre energi end traditionel belysning og LED-pærer har en længere brændetid.
  • Mindst lige så godt, men oftest betydeligt bedre lyskvalitet.
  • Problemfrit skift – LED-pærer findes i alle slags og former, som passer til dine armaturer.

Fordelene er mange, og der findes meget få argumenter for ikke at skifte til LED, når ældre teknologier bliver mere og mere forældet.

Philips lighting tilbyder også et stort udvalg af dekorative LED-lyskilder. Med denne produktserie er det let at skabe den helt rigtige atmosfære uanset rum og stil. Philips Ligthing tilbyder et bredt sortiment af LED-lys, som kombinerer et moderne udseende med smart funktionalitet. Funktioner som Philips ExpertColor sikrer, at du får en høj lyskvalitet og farvekonsistens og spændende atmosfære uanset din indretning. Lyskilder med funktionen Philips DimTone sikre, at du kan få muligheden for en mørkere, men også varmere belysning, som skaber en indbydende og hyggelig atmosfære.

Lyskvalitet

Perfekt CRI, fantastisk farvekonsistens, intet flimmer og fleksible dæmpning. Vi giver dig det rigtige lys til en hver stemning. 

Bredt sortiment

Fra hoteller og restauranter til detailhandel og kontorbelysning, – den brede variation af Philips lightings sortiment af LED-lyskilder og smarte løsninger med LED-teknologi giver mulighed for belysning til enhver stil og ethvert behov.

Moderne design

Philips LED-lyskilder kommer i alle former og stilarter, så der er noget til en hver smag. Vi tilbyder et sortiment, som består af alle slags design inden for klassisk LED-pærer og LED-lysrør, men derudover også et bredt sortiment af dekorative designer LED-pærer.

Skab den perfekte atmosfære til alle situationer og rum med LED-pærer og smarte løsninger fra Philips lighting.

Koventionelle LED-lyskilder

Dekorative LED-lyskilder

Casestudier og værktøjer

Cases and tools

Transformere og dæmpere kompatibilitet

Vores LED spots og lyskilder fungerer sammen med dine nuværende armaturer og de fleste transformere og dæmpere. Listen over, hvilke de er kompatible med opdateres løbende.

Cases and tools

ErP i rampelyset

Ecodesign er en samling af EU-direktiver, der fokuserer på at fremme ​​energieffektive løsninger. Derfor bliver ineffektive produkter gradvist forbudt, og ydelseskravene til de energieffektive løsninger er blevet større.

ExpertColor

Vores MASTER LED-spots med ExpertColor teknologi er designet til at skabe det perfekte lys til en hver oplevelse og situation. Med “true color realization” kan man ændre på lyset og dermed skabe en hyggelig atmosfære eller en lys og mere energisk atmosfære – præcis efter dine behov.

Lignende produkter og sider

Installatør platform

Installatørplatformen indeholder alt for dig, der installerer Philips belysning produkter og systemer. Support, manualer og information.

LED-lysrør - Professionelle LED-lysstofrør

LED-lysstofrør - Professionel LED belysning fra Philips belysning. Intelligente belysningsløsninger med fokus på kvalitet, effektivitet og holdbarhed.