Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Den perfekte

  pakkeløsning

  Find den rigtige kombination

   

  Har du et projekt som vedrører kontorer, gangarealer, depotrum, parkeringsanlæg eller industriområder – finder du løsningsforslag her.

  Vi har udarbejdet pakkeløsninger som kombinerer CoreLine-armaturer med en simpel lysstyring for at opnå størst mulig effektivitet og besparelse. CoreLine-armaturer er nemme at installere og er til direkte udskiftning af traditionelle armaturer.

  Kontor
  Gangareal
  Industri
  Depotrum
  Parkeringsanlæg
  Alle forslag indeholder bl.a. lysniveau, lysdesign og beregnede besparelser for det specifikke belysningsområde. Download den relevante løsning for at læse mere.

  Beregn de  
  samlede udgifter for løsningen 

  Der vil i stigende grad være fokus på at reducere energiforbrug, vedligeholdelses- og driftsomkostninger, så man kan imødekomme klima- og budgetmål. Det bliver derfor vigtigere at forstå den totale omkostning til belysningsinstallationer over hele levetiden. Budgetter bliver strammere, og langsigtet planlægning er derfor nødvendigt.

   

  Beregn dine besparelser med pakkeløsninger

  Gode løsninger, til alle områder

   

  Mød CoreLine:

  Den komplette serie af LED belysning

   

  Læs mere om CoreLine

  Overbevis dine kunder om at de 

  skal vælge LED

  Vi har udviklet et enkelt oplæringsmodul hvor du får tips til hvordan du kan overbevise dine kunder om, hvorfor de skal skifte til energieffektive LED løsninger. Hvert modul indeholder en test med 5 enkle spørgsmål.

   

  Læs mere og test dig selv

  Kontakt os

   

  Virksomheder med spørgsmål til vores professionelle belysningssystemer bedes bruge denne formular