Viser vejen med LED-belysning

Iwasaki Bros., Inc.

Oregon, USA

Iwasaki Bros., Inc. er en af de største engrosproducenter af prydplanter i det nordvestlige USA.

For at fortsætte traditionen i en virksomhed, der blev startet i 1906 af hans bedstefar, søger den nuværende ejer og administrerende direktør af Iwasaki Bros., Inc., Jim Iwasaki, altid efter måder at forbedre sin forretning på. Det var grunden til, at han besluttede at udskifte sine HPS-armaturer med LED-belysning

En forskel på nat og dag for disse planter
… En forskel på nat og dag
for disse planter
– Kathleen Baughman, Operation Manager
Kundens krav

Kundens krav

Som mange avlere har Iwasaki brugt HPS til at give det supplerende lys, der er nødvendigt, hvis deres lyselskende afgrøder skal vokse. Imidlertid bruger HPS-armaturer en betydelig mængde energi, og omkostningerne ved at betjene HPS-belysningen reducerer virksomhedens overskud sammenlignet med LED'er, hvilket er grunden til, at Iwasaki begyndte at udforske LED'er som et belysningsalternativ.

Drage fordel af LED-teknologi

Ved at skifte til Philips LED-topbelysning reducerede Iwasaki Bros. ikke kun deres energiomkostninger markant, men de oplevede også pengebesparende forbedringer i afgrødevækst, herunder:

• Hurtigere rodsætning med 5-7 dage
  • Rødderne voksede hurtigere end toppene
  • Reduceret tab før plantning og efter plantning
Philips GreenPower LED-topbelysning

Philips GreenPower LED-topbelysning

Philips GreenPower LED-topbelysning åbner nye muligheder for drivhusavlere, så de kan fremme væksten af strøplanter, flerårige planter, potteplanter samt tomater, agurker og peberfrugter og bladgrønt, salat og urter, der er ophængt på wires.

Fremskynde rodsætningen og forbedre væksthastigheden med LED'er

Blomster

Teamet

Iwasaki Bros., Inc.

Gartner

Fred C. Gloeckner

Certificeret Horti Partner